Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Mobile Patrol -vartija Vantaalle

Securitas Oy Vantaa

Haluamme erottua joukosta. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Mobile Patrol -vartijaa Vantaalle

Mobile Patrol -vartijana valvot useamman kiinteistön turvallisuutta vuorosi aikana. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. Mobile Patrol -vartiointityö on pääsääntöisesti yötyötä pitkissä vuoroissa ja kohteiden välillä liikutaan autolla Vantaan ja Keski-Uudenmaan alueella.

Työsuhde on vakituinen ja työtunteja on tarjolla 60-120h/3 vk.

Edellytämme

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely MobilePatrol -vartijana edellyttää, että viihdyt itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi erityistilanteita, eikä myöskään tekniikan käyttö ole sinulle vierasta. Työssäsi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi välillä myös englannin kieltä.

Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartijakortin hakijalle eduksi.

MobilePatrol -vartijan työ edellyttää ajokorttia (b) ja ajotaitoa. Lisäksi työskentely vartijana edellyttää 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme

Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä tarvittavat koulutukset. Saat käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. kuntosalietu ja ryhmäliikuntatunnit, erilaisia tuote- ja palveluetuja sekä muuta virkistystoimintaa ja jatkokoulutusmahdollisuuksia.

Tarvittaessa Securitas tarjoaa myös tehtävän edellyttämät vartijan koulutukset (väliaikaisen vartijan koulutus, 40h ja vartijan peruskurssi, 80h).

Täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, ja täytämme avoimen paikan heti kun tehtävään sopiva henkilö löytyy.
WWW-osoitehttp://www.securitas.fi
YhteystiedotAleksi Siltala aleksi.siltala@securitas.fi
Työpaikan osoite,, 01530 VANTAA
PalkkausVartiointialan TES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikayötyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://securitas.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1718&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty07.07.2020
Ilmoitusnumero10394263
Työnantajan viite1718

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin