Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Mobile patrol -vartijoita Keski-Uudellemaalle

Securitas Oy Kerava

Luotamme itseemme. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Mobile Patrol -vartijoita Keski-Uudellemaalle

Piirivartijana valvot useamman kiinteistön turvallisuutta vuorosi aikana. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. Mobile Patrol -vartiointityö on pääsääntöisesti yötyötä pitkissä vuoroissa ja kohteiden välillä liikutaan autolla Keski-Uudenmaan alueella.

Odotamme

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely MobilePatrol -vartijana edellyttää, että viihdyt itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi erityistilanteita, eikä myöskään tekniikan käyttö ole sinulle vierasta. Työssäsi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi välillä myös englannin kieltä.

Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartijakortin hakijalle eduksi.

MobilePatrol -vartijan työ edellyttää ajokorttia (b) ja ajotaitoa. Lisäksi työskentely vartijana edellyttää 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Saat hyvän perehdytyksen, tarvittavat koulutukset, käyttöösi alan parhaat työvälineet sekä Securitaksen laajat henkilöstöedut. Tarvittaessa Securitas tarjoaa tehtävän edellyttämät koulutukset (Väliaikaisen vartijan koulutus 40h ja mahdollinen Vartijan koulutus, kesto 80h) ennen työsuhteen alkua.

Hakuohjeet

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/
WWW-osoitehttp://www.securitas.fi
YhteystiedotAino Virtanen aino.virtanen@securitas.fi
Työpaikan osoite,, 04260 KERAVA
PalkkausVartiointialan TES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikayötyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://securitas.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1722&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty07.07.2020
Ilmoitusnumero10394497
Työnantajan viite1722

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin