Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Paikallisvartija

Securitas Oy Salo

Haluamme erottua joukosta. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Paikallisvartijoita Saloon

Paikallisvartijan toiminnan avulla turvataan kohteen toiminnan sujuvuus ja ennaltaehkäistään yllättävien poikkeustilanteiden syntyminen sekä huolehditaan mm. kiinteistö- ja paloturvallisuudesta. Työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi alue- ja kulunvalvontaa sekä valvomotyöskentelyä.

Työ ajoittuu kohteesta riippuen eripituisiin päivä-, ilta- ja yövuoroihin kaikkina viikonpäivinä.

Odotamme

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta työtehtävien hoitamisessa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn perehdytyksen saatuasi ja jämäkkyyttä vaativienkin erityistilanteiden ratkaisuun. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen hallintaa. Työkohteilla tehty työ on paikoin kiireistä, joten paineensietokyky sekä taito priorisoida ovat avainasemassa.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, turvallisuustekninen osaaminen sekä vartija- ja järjestyksenvalvojakortit katsotaan hakijalle eduksi, mutta eivät ole hakuvaiheessa välttämättömiä. Eduksi luemme myös ruotsin tai venäjän kielen taidon sekä mm. työturvallisuuskortin.

Lisäksi vartijana työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Osa tehtävistä saattaa edellyttää myös ajokorttia, (suppean) turvallisuusselvityksen tekemistä ja luottotietojen tarkastusta.

Tarjoamme

Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Saat myös tarvittavat koulutukset ja kattavan perehdytyksen tehtävään sekä käyttöösi alan parhaat työvälineet.

Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion.
WWW-osoitehttp://www.securitas.fi
YhteystiedotMartti Varemäki, 040 167 6732 Juho Sulkanen, 040 631 9627
Työpaikan osoiteVilhonkatu 8, 24100 SALO
Palkkaussopimuksen mukaan (TES)
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://securitas.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2136&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty01.08.2021
Ilmoitusnumero10874421
Työnantajan viite2136

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

46 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin