Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Turvahenkilöitä Olkiluotoon

Securitas Oy Eurajoki

Uskomme kykyihisi. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Turvahenkilöitä Olkiluotoon

Turvahenkilöiden toiminnan avulla turvataan kohteen toiminnan sujuvuus ja ennaltaehkäistään yllättävien poikkeustilanteiden syntyminen sekä huolehditaan mm. kiinteistö- ja paloturvallisuudesta. Työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi valvomotyöskentelyä ja alue- ja kulunvalvontaa.

Työ ajoittuu eripituisiin päivä-, ilta- ja yövuoroihin kaikkina viikonpäivinä. Työsuhde on osa-aikainen ja aluksi määräaikainen joulukuun 2021 loppuun.

Odotamme

Odotamme sinulta voimassa olevaa vakituista vartijakorttia ja nuhteetonta taustaa. Työntekijänä olet oma-aloitteinen työtehtävien hoitamisessa, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet tarvittaessa jämäkkä ratkaistessasi vaativiakin erityistilanteita. Olet erinomainen tiimityöskentelijä ja sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja olet motivoitunut sitoutumaan korkeaan turvallisuuskulttuuriin. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen ja kohtalaista englannin kielen hallintaa.

Tarjoamme

Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Saat myös tarvittavat koulutukset ja kattavan perehdytyksen tehtävään sekä käyttöösi alan parhaat työvälineet.

Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/
WWW-osoitehttp://www.securitas.fi
YhteystiedotElina Sirkama elina.sirkama@securitas.fi 0400521713
Työpaikan osoiteOlkiluoto, 27160 EURAJOKI
PalkkausVartiointialan Tes
Työ alkaa01.04.2021, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy31.03.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://securitas.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1894&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty13.01.2021
Ilmoitusnumero10577942
Työnantajan viite1894

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin