Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vartija Kainuuseen

Securitas Oy Vartija

Haluamme erottua joukosta. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme

Vartijoita Kainuuseen

Tehtävästä riippuen valvot yhden tai useamman kohteen turvallisuutta vuorosi aikana. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa.

Edellytämme

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely vartijana edellyttää, että viihdyt käytännönläheisessä ja itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi erityistilanteita. Työsi edellyttää myös vartijakorttia, ajokorttia (b) ja ajotaitoa sekä sujuvan suomen kielen taidon.

Aikaisempi kokemus turvallisuusalalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme liikkuvan ja monipuolisen työtehtävän sekä tilaisuuden oman osaamisesi näyttämiseen ja kehittymiseen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin osaamisen, edut ja ajanmukaiset työvälineet. Tarjoamme mahdollisuuden edetä muihin vartiointitehtäviin kouluttautumisen kautta. Työ on aluksi osa-aikainen, mutta osaamisensa osoittaneille työtä löytyy.

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Huomioithan, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.
WWW-osoitehttp://www.securitas.fi
YhteystiedotMika Kokkonen mika.kokkonen@securitas.fi 040 585 3752
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausVartiointialan TES
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://securitas.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1691&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty02.06.2020
Ilmoitusnumero10363951
Työnantajan viite1691

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

71 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin