Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vartija Raaheen

Securitas Oy Raahe

Pidämme motivoituneista ihmisistä. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Vartijaa myymälä- ja MobilePatrol-tehtäviin Raaheen

Vartijana tehtävissäsi korostuvat asiakaspalvelutehtävät. Työssäsi huolehdit kohteen turvallisuudesta ja viihtyisyydestä ennaltaehkäisemällä ja puuttumalla rikos- ja häiriötilanteisiin. Tehtävässä työskentelet myös valvomossa, jossa käytät apunasi turvallisuustekniikkaa.

Työ ajoittuu kohteesta riippuen eripituisiin työvuoroihin kaikkina viikonpäivinä, joten toivomme sinun voivan työskennellä niin päivisin, iltaisin kuin viikonloppuisin.

Tätä toivomme sinulta

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään monipuolisissa ja käytännönläheisissä vartiointitehtävissä. Toivomme myös oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä jämäkkyyttä erityistilanteiden hoitamiseen. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia ja ajokorttia.

Hyvä suomen kielen taitosi varmistaa asiakaspalvelutilanteiden sujuvuuden.

Tätä tarjoamme sinulle

Tarjoamme vakituisen työsuhteen monipuolisissa tehtävissä mukavassa porukassa, jossa autamme toinen toisiamme. Saat käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. kouluttautumismahdollisuuksia, työterveyshuolto, liikuntaetu ja muuta virkistystoimintaa. Voit tutustua arkeemme Facebookissa: Securitas Suomi ja Instagramissa: @securitassuomi.

Hakuohje

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Huomiothan, että emme voi käsitellä sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.
WWW-osoitehttp://www.securitas.fi
YhteystiedotElla Perttula ella.perttula@securitas.fi
Työpaikan osoiteRaahe, 92100 RAAHE
PalkkausVartiointialan TES
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy29.08.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://securitas.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2086&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty16.06.2021
Ilmoitusnumero10810403
Työnantajan viite2086

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

49 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin