Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vartija

Securitas Oy Vartija

Oletko sinä turvallisuuden uudet kasvot?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kesätyöntekijöitä vartiointitehtäviin Hyvinkää - Riihimäki alueelle

(mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen)

Haemme kesätyöntekijöitä eri vartiointimuotoihin ja järjestyksenvalvontatehtäviin Hyvinkäälle sekä Riihimäelle. Työtehtävien kirjo on laaja ja jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

Työtehtäviimme kuuluu mm.

- kauppojen ja kauppakeskusten turvallisuustehtävät
- sairaalan turvallisuustehtävät
- paikallisvartiointi
- aulapalvelutehtävät
- piirivartiointi
- CityPatrol- ja 24Patrol-tehtävät

Tehtävästä riippuen työssäsi saattaa korostua asiakaspalvelutehtävät, valvomotyöskentely, kiinteistöjen rikos-, palo- ja kulunvalvontahälytysten käsittely, tarkastuskierrokset tai erilaisiin rikos- ja häiriötilanteisiin puuttuminen.

Työkohteet sijaitsevat Hyvinkäällä tai Riihimäellä ja työ ajoittuu kaikkiin vuorokaudenaikoihin arkisin ja viikonloppuisin. Eripituiset kesätyösuhteet sijoittuvat aikavälille 1.4-30.9.2021.

Tarvittaessa Securitas tarjoaa tehtävän edellyttämät koulutukset (vartijan työn perusteet, kesto 40h ja mahdollinen vartijan peruskurssi, kesto 80h) ennen kesätyön alkua kevään aikana.

Odotamme

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään monipuolisissa ja käytännönläheisissä vartiointitehtävissä. Toivomme myös oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä jämäkkyyttä erityistilanteiden hoitamiseen. Työssäsi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi välillä myös englannin kieltä.

Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartija- ja järjestyksenvalvojakortit hakijalle eduksi.

Odotamme sitoutumista kesätyöhön ja koulutusten suorittamiseen ja toivomme, että valittavat henkilöt voisivat työskennellä kesän aikana yhtäjaksoisesti vähintään kahden kuukauden ajan.

Vartijana työskentely edellyttää lisäksi nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää. MobilePatrol -vartiointityö edellyttää lisäksi ajokorttia ja ajotaitoa.

Tarjoamme

Saat meiltä hyvän perehdytyksen ja tarvittavat koulutukset. Töitä voit oman tilanteesi ja toiveidesi mukaan tehdä joko osa- tai kokoaikaisemmin. Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeenkin. Tarjoamme käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut.

Hakuohjeet

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi mukana Vastuullinen kesäduuni 2021 -kampanjassa!

Muistathan, että osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeenkin. Toimi siis nopeasti.

Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion.
WWW-osoitehttp://www.securitas.fi
YhteystiedotJarmo Leveelahti jarmo.leveelahti@securitas.fi 0405307236
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausVartiointialan TES
Työn luonnekesätyö
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika4-5 -vuorotyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy15.05.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://securitas.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2009&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty01.04.2021
Ilmoitusnumero10687010
Työnantajan viite2009

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin