Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lasi- ja keramiikkateollisuustyöntekijä

Seloy Oy Huittinen

Vakituiseksi tuotannon työntekijäksi Seloylle

Seloy on alansa suunnannäyttäjä ja meillä työskentelee joukko kovia ammattilaisia. Työntekijämme ovat 24/7 kattavasti vakuutettuja yrityksen puolesta, palkkaus on kannustava, työkykyä ylläpidetään säännöllisin tarkastuksin ja hankkein, työntekijöitä kuunnellaan ja heillä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä.

Työpäivä tuotannossa alkaa tyypillisesti kello 7.00. Työtä tehdään tuotannossa usealla eri osastolla. Lasinleikkuussa leikataan joko float-lasia tai laminoitua lasia leikkuuohjelman mukaan. Vesileikkuussa leikataan palonsuojalasia ja teipataan lasien reunat. Linjalla lasinsyöttäjä nostaa lasin linjalle, jossa se hiotaan ja pestään, tarkastetaan, kasataan elementiksi, täytetään argon-kaasulla ja kitataan. Sitten lasi nostetaan linjalta ja se siirtyy pakkaamoon pakattavaksi. Kello 9 on työnantajan tarjoama aamukahvi, jossa tarjolla on kahvia, teetä ja voileipää, ettei energia lopu kesken aamupäivän aikana. Kello 11.20 hujakoilla pidetään puolen tunnin lounastauko, jonka aikana osa lähtee lounasravintoloihin kylälle, osa lämmittää eväitä tehtaan ruokalassa. Kello 14 on taas aika yhteiselle kahvitauolle, jonka jälkeen työt jatkuvat kello 15.30 saakka, ja sitten onkin aika lähteä kotiin. Osassa tehtäviä tarvitaan fyysistä voimaa, osassa taas tärkein vahvuus on tarkkuus. Työtehtävästä riippumatta pärjäät meillä mainiosti, kun olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja ahkera. Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja talon tapoihin huolellisesti.

Palkkaus muodostuu lasikeraamisen työehtosopimuksen mukaisesta peruspalkasta ja koeajan päätyttyä käynnistyvästä tuotantopalkkiosta. Emme seuraa kehitystä, viemme sitä eteenpäin. Tule mukaan!
WWW-osoitehttp://www.seloy.fi/ura
YhteystiedotHenkilöstöpäällikkö Annika Kiuru, 0443399033, annika.kiuru@seloy.fi
Työpaikan osoiteLoimijoentie 215, 32700 HUITTINEN
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaHeti sopivan hakijan löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen työsuhde
Jätä hakemusrekry@seloy.fi
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390316

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin