Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asioimistulkki, korea

Semantix Finland Oy Helsinki

Semantix Finland Oy on osa Semantixia, Pohjoismaiden johtavaa kielipalveluyritystä. Semantix Finland Oy on Suomen suurin yksityinen tulkkauspalveluiden tuottaja. Yrityksellä on yli 30 vuoden kokemus sekä tulkkaus- ja käännöspalveluiden tuottamisesta että tulkkien kouluttamisesta, ja vakaa asema alan markkinoilla.

Haemme tällä hetkellä korean kielen tulkkeja freelance-yhteistyöhön. Erityisesti olemme kiinnostuneita Pääkaupunkiseudulla asuvista hakijoista.

Tehtävät ovat etä- ja läsnäolotulkkauksia.

Hakijalta edellytämme erinomaista tulkkauskielten taitoa, soveltuvuutta tulkiksi, yhteiskuntajärjestelmien hyvää tuntemusta sekä sitoutuneisuutta asioimistulkin ammattisäännöstöön.

Ensisijaisesti huomioimme ne hakijat, joilla on asioimistulkin ammattitutkinto tai vankka kokemus työstä. Tarvittaessa koulutamme myös itse tehtävään.
WWW-osoitehttp://www.semantix.fi
YhteystiedotEnver Thaci, Puh: 044 744 1838, rekrytointi@semantix.fi
Työpaikan osoiteElimäenkatu 15, 00510 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, Sopimuksen mukaan
Työn kestoyli 12 kuukautta, Sopimuksen mukaan
Haku päättyy31.12.2018 klo 16:00
Jätä hakemusTäytä hakulomake ja liitä mukaan CV ja hakemus: https://www.semantix.fi/toihin-meille/tulkiksi-semantixille/3601/freelance-asioimistulkki
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.semantix.fi/toihin-meille/tulkiksi-semantixille/3601/freelance-asioimistulkki
Ilmoitus jätetty20.09.2018
Ilmoitusnumero9710418

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

87 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin