Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki

Seure Henkilöstöpalvelut Oy Helsinki

Ruokapalvelualan ammattilainen, me täällä Seuressa etsimme todennäköisesti juuri sinua!

Seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että saamme olla turvaamassa arkea päiväkodeissa, kouluissa ja hoitoalalla. Jokaisen asiakkaan vauvasta vaariin kuuluu mielestämme saada ravitsevaa ja maukasta ruokaa. Haluaisitko sinä valmistaa sitä?

Meillä pääset kehittämään osaamistasi erilaisissa valmistuskeittiöissä. Kokin töitä on tarjolla niin 60 lapsen päiväkodeissa, 300 oppilaan kouluissa kuin jopa useamman tuhannen annoksen keskuskeittiössä. Pääset itse valitsemaan oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan missä työskentelet.

Työhösi kuuluu kohteesta riippuen aamupalan ja lounaan valmistusta, salaatin, energialisäkkeiden ja välipalan valmistusta sekä omavalvontaa. Lisäksi huolehdit tarvittaessa astiahuollosta sekä keittiön ja ruokasalin puhtaanapidosta.

Keikkatyötä voit tehdä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Sähköisestä Keikkanetti-palvelustamme voit helposti poimia omaan aikatauluusi sopivat keikat. Suurin osa työvuoroista tehdään päivätyönä arkisin.

Toivomme sinulta:
- Alan tutkintoa, esimerkiksi catering- ja ravintola-alan perustutkintoa sekä vähintään muutamaa kuukautta kokemusta kokin tehtävistä tai vankkaa kokemusta kokin tehtävistä.
- Erityisruokavalioiden hyvää tuntemusta.
- Työtehtävän sujuvaan hoitamiseen tarvittavaa suomen kielen taitoa.
- Hyvää palveluasennetta ja halua olla aktiivinen ja positiivinen tiimin jäsen.

Onhan sinulla myös hygieniapassi. Ennen työn aloittamista sinun tulisi esittää meille salmonellatodistus. Lisäksi katsomme eduksi, mikäli tunnet toiminnanohjausjärjestelmiä, kuten Aromin.

Kokin peruspalkka on 13,29 €/t+ mahdolliset kokemuslisät. Palkan lisäksi maksamme aina 9-14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.


Kiinnostuitko? Hakemuksen ja CV:n pääset täyttämään tästä linkistä: https://seure.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=1358

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, niin saamme oikean kuvan kokemuksestasi ja osaamisestasi.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 2 000 seurelaista sairaaloissa, kouluissa ja kodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen esittelyvideolla: https://youtu.be/-nP311wzuDE
Lue lisää työmahdollisuuksistamme: https://seure.fi/avoimet-tyopaikat/valitse-tapasi-tyoskennella/
WWW-osoitehttp://seure.fi/
Yhteystiedotseure.fi
facebook.com/seurehenkilostopalvelut
Työpaikan osoite00500 HELSINKI
Palkkaus13,29 €/t + mahdolliset palkanlisät
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaheti/ sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, työvuorot klo 7-16 välillä
Työn kestoalle 11 pv, Keikkatyö
Ilmoitus jätetty17.04.2019
Ilmoitusnumero9933552

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

92 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin