Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä

Shoe House Oy Seinäjoki

Seinäjoen Ideaparkin Click Shoes -suurmyymälään haetaan myyjää.

Oletko myynnistä ja tavoitteiden saavuttamisesta innostuva? Haluatko koko ajan kehittyä paremmaksi myyjäksi ja asiakaspalvelijaksi?

Click Shoes on suomalainen, perhevetoinen kenkä- ja laukkukauppaketju, joka toimii tällä hetkellä 20 paikkakunnalla 27 myymälän voimin. Ensimmäinen ClickShoes -myymälä avattiin vuonna 2000 Turun keskustassa, ja tällä hetkellä myymälöitä löytyy lähes koko Suomen pituudelta Vantaalta Ouluun.

Mtä työ on käytännössä?
Vuorosi aikana työskentelet myymälässä sekä yksin että porukassa. Ensisijainen tehtäväsi on myynti, ja parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tarjoaminen asiakkaillemme. Tämän lisäksi toimenkuvaasi kuuluvat muut myymälän työt, sillä kaikki työt siivouksesta esillepanoon ja kampanjan rakennukseen hoidetaan myyjien kesken yhteistyöllä.

Mitä työ vaatii?
Sinun pitää kyetä itsenäiseen työhön, ja ottaa vastuu siitä, että hoidat työn parhaalla mahdollisella tavalla. Edustat yritystämme joka hetki, kun työskentelet myymälässä. Sinun pitää pystyä työskentelemään kaikkina myymälän aukioloaikoina, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Käytät tietokonetta sujuvasti, uusien ohjelmien käytön opetteleminen ei ole sinulle ongelma. Omaat tervettä maalaisjärkeä, jolla ratkaiset päivän aikana eteen tulevia asioita.

Faktat:
-Paikkoja on avoinna yksi ja työ alkaa mahdollisimman pian.
Työ painottuu kaikkiin työvuoroihin (aamu, ilta ja viikonloppu, myös sunnuntai). Töitä on 4-5 päivänä viikossa.
-Keskimääräinen työaika on 20 tuntia tasoittumisjakson aikana.
-Palkkaus on Kaupan TES:n mukainen.

Kiinnoatuin, mitä teen?
-Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen hanna.ahola@clickshoes.fi. Laita otsikoksi "myyjä/Seinäjoki Ideapark"
Rekrytoimme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa olla nopea.
WWW-osoitehttp://www.clickshoes.fi
Yhteystiedothanna.ahola@clickshoes.fi
Työpaikan osoiteSuurpohjantie 57, 60320 SEINÄJOKI
Palkkauskaupan alan tes
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaamahdollisimman pian
Työaikamuu osa-aikatyö, 20h/vko
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy19.07.2020
Jätä hakemushanna.ahola@clickshoes.fi
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391192

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin