Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarjoilijoita Tampereen seudulle

SHT Duuni Oy Tampere

Haemme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä TARJOILIJOITA Tampereelle.


Työskentelet keikkaluonteisesti eri asiakasyrityksissämme ja -tapahtumissa Tampereen alueella, joten pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työympäristöihin. Työtä tehdään pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin, mutta myös päivävuorot ovat mahdollisia. Työvuoroista pääset sopimaan joustavasti oman tilanteesi mukaan.


Edellytämme, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on jo jonkin verran alan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta tarjoilijan tai saliapulaisen töistä. Sinulta löytyy myös hygieniapassi sekä voimassa oleva salmonellatodistus. Anniskelupassi katsotaan eduksesi.


Hakea voit: Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta 31.8.2019 mennessä. Hakuprosessissa hyödynnämme videohaastattelutyökalua. Olethan nopea, sillä työvuoroja on jo tarjolla!


Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta aluepäällikkö Maarit Syrjältä, arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.
Lähde mukaan tekemään mukavaa ja palkitsevaa työtä rennossa tiimissä!Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen!

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/
WWW-osoitehttp://www.henkilostotalo.fi
Yhteystiedottyonhaku@henkilostotalo.fi
Työpaikan osoiteTampere, 33100 TAMPERE
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy31.08.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://henkilostotalo.likeit.fi/apply/19412496
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10061440
Työnantajan viite19412496_1908141020

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin