Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kattopinnoittajia - KESÄTYÖ 2020

SHT Tieto Oy Raisio

Rakennus-Saneeraus J. Koski Oy on vuonna 1996 perustettu vesikattojen saneeraukseen erikoistunut yritys. Meidät tunnetaan Turun alueen luotettavana kattoremonttien tekijänä ja tyytyväinen asiakas on paras käyntikorttimme. Toimintaamme ohjaavat asiakaslähtöisyys, rehellisyys, ammattitaito sekä aikatauluissa pysyminen. Asiakkaitamme palvelee tällä hetkellä 15-20 rakentamisen ammattilaista. Ammattitaitoinen henkilöstö takaa nopeat ja laadukkaat kattoremontit. Olemme saaneet olla mukana auttamassa uudisrakentajia, remontoijia, taloyhtiöitä sekä yrityksiä. Toiminta-alueemme on Varsinais-Suomi. Yhtiöllä on Raisiossa omat toimitilat, nykyaikainen kalusto ja konekanta.
Lue meistä lisää: https://www.kattoremonttiturku.fi.

Etsimme KATTOPINNOITTAJIA sesonkityöhön kesälle 2020!

Työtehtäviisi kuuluvat vaihtelevasti kattojen korkeapainepesut ja pinnoitustyöt. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Raisiossa, työkohteet ovat Varsinais-Suomen alueella. Työpäivät ovat pääsääntöisesti arkisin päiväsaikaan, mutta joskus työpäivät saattavat venyä. Toivommekin joustavuutta työaikojen suhteen.

Työhön perehdytetään työsuhteen alussa, joten sinulla ei tarvitse olla vastaavaa kokemusta. Katsomme eduksi maalaus/pintakäsittelytaustan. Sinulla voi olla vastaavanlaista kokemusta myös esimerkiksi harrastusten kautta.

Tehtävässä onnistuminen vaatii B-ajokortin, BE-ajokortin katsomme eduksi.

Töitä on tarjolla arviolta touko-syyskuulle 2020. Tämä soveltuu erinomaisesti kesätyöksi sellaiselle henkilölle, joka on kiinnostunut alasta ja haluaa viedä osaamistaan uudelle tasolle.

Kiinnostuitko?

Voit hakea paikkaa Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai soittamalla suoraan Kaisalle 0102306526.

Toimithan nopeasti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen!

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/
WWW-osoitehttp://henkilostotalo.fi
Yhteystiedot0102306526 / kaisa.messo@henkilostotalo.fi
Työpaikan osoiteRaisio, 21260 RAISIO
Työn luonnekesätyö, vuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy01.03.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://henkilostotalo.likeit.fi/apply/20671913
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266032
Työnantajan viite20671913_2002140814

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin