Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

KESÄTYÖ Autolasiasentaja pk-seutu - Carglass

SHT Tieto Oy Vantaa

Carglass® Tuulilasivarikko on osa Belron-konsernia, joka on yksi maailman johtavista autolasien korjaamiseen ja vaihtamiseen keskittyneistä yrityksistä. Belron työllistää yli 30.000 henkilöä ja palveli vuonna 2018 yli 17,8 miljoonaa asiakasta. Suomessa Carglass®lla on tällä hetkellä 19 toimipistettä ja olemme vahvassa kasvussa. Pääkonttorimme sijaitsee Raisiossa.

Haemme kahta kesätyöntekijää autolasiasentajaksi pk-seudun toimipisteisiimme!

Työtehtäviin kuuluvat tuulilasien asennukset ja korjaustyöt, asiakaspalvelu sekä muut korjaamon toimintaan liittyvät tehtävät. Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa arkena. Toimipisteesi saattavat vaihdella kesän aikana, joten varmistathan että pystyt kulkemaan näiden välillä. Etsimme kesätyöntekijöitä Vantaan, Keravan ja Espoon toimipisteille.

Sinulta toivomme

ennen kaikkea huolellista ja reipasta otetta työntekoon sekä aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön. Sinulla on mahdollisesti aiempaa kokemusta autoasentajan töistä tai tekniikan parissa toimimisesta. Osaamisesi autojen parissa on voinut kehittyä myös esimerkiksi autoharrastuksen myötä. Olennaisinta on oikea asenne työtä kohtaan sekä halu oppia uutta ja kehittyä juuri tämän alan osaajaksi.

Koulutamme sinut tehtävään, joten aiempi kokemus autolasien asentamisesta ei ole välttämätöntä.

Sinulle tarjoamme

erinomaisen mahdollisuuden päästä mielekkääseen työhön ja kerryttää vankka osaaminen autolasien parissa työskentelemisestä. Käytössämme on laadukkaat työkalut ja pitkällä kokemuksella toimiviksi todetut työskentelymenetelmät. Annamme uusille työntekijöillemme aina hyvän perehdytyksen sekä tarjoamme jatkokoulutuksia tarpeen mukaan.

Kiinnostuitko?

Hakuprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo ja kausityösuhteet toteutetaan vuokratyösuhteina Suomen Henkilöstötalon kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakea voit seuraavilla tavoilla:

1. Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta

TAI

2. Lähettämällä CV:n ja hakemuksen kaisa.messo@henkilostotalo.fi.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä Suomen Henkilöstötalolla antaa Kaisa Messo, kaisa.messo@henkilostotalo.fi / 0102306526.

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka olisi nappivalinta juuri tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 100 euroa!
WWW-osoitehttp://henkilostotalo.fi
Yhteystiedotkaisa.messo@henkilostotalo.fi
Työpaikan osoiteVantaa, 01510 VANTAA
Työn luonnekesätyö, vuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy07.06.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://henkilostotalo.likeit.fi/apply/21318371
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10355010
Työnantajan viite21318371_2005221259

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin