Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tekninen myyjä - Pilaster Oy

SHT Tieto Oy Turku

Pilaster Oy on innovatiivinen cleantech yhtiö, jonka 35 maahan patentoitu talotekniikkajärjestelmä modernisoi ja automatisoi rakennuksen talotekniikan. Pilaster -tekniikalla toteutetaan yhdellä kertaa rakennuksen putki-, ilmastointi-, sähkö-, energia- ja asumisolosuhderemontti - kustannustehokkaasti ja nopeasti. Talotekniikkamoduulit asennetaan kiinteistön ulkoseinille. Pilaster-tekniikka soveltuu korjausrakentamiseen sekä lisäkerros- ja uudisrakentamiseen. Pilaster Oy on ansainnut vuonna 2018 Suomen Vahvimmat -sertifikaatin.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä työskentelemään markkinoiden edistyksellisimmän talotekniikkajärjestelmän parissa, sillä etsimme tiimiimme TEKNISTÄ MYYJÄÄ.

Tehtävänkuvaasi kuuluu aktiivinen uusasiakashankinta. Pääasiallinen asiakaskuntasi koostuu isännöitsijöistä, taloyhtiöistä ja muista kiinteistöjen omistajista. Etsimämme henkilö ei epäröi heittää verkkoja myös isompiinkin vesiin, sillä työskentelysi päämääränä on liikevaihtomme lisääminen.

Joukkoomme kaipaamme asiantuntevaa myyjää, jolta löytyy aito hymy ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tärkeää on, että olet persoonaltasi aktiivinen, sinnikäs, kehittämishaluinen ja haluat saada kauppaa aikaiseksi. Tällä alalla myynti ei tapahdu sormia napsauttamalla, joten jaksat rakentaa asiakkuuksia pitkäjänteisesti. Uskot tuotteeseemme ja sen kehittämiseen. Osaat lisäksi ajatella teknisesti, ymmärrät kokonaisuuksia ja kommunikoit sujuvasti asiakkaan ja tuotekehityksemme välillä. Työssäsi raportoit suoraan toimitusjohtajallemme.

Koulutamme sinut tehtävään, mutta eduksi lasketaan teknisen tai rakennuspuolen tausta. Myös ymmärrys talotekniikasta, sen edellytyksistä ja mahdollisuuksista on eduksi saadaksesi tehtävän mahdollisimman hyvin haltuun.

Toiminta-alueesi on Turku + 300 km ja tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta - viihdytkin paremmin kentällä kuin toimistolla. Vastaat itse oman työaikasi suunnittelusta ?vapautta ja vastuuta? -periaatteella.

Mitä me tarjoamme sinulle?

? Myyntisalkkuusi markkinoiden edistyksellisimmän talotekniikkajärjestelmän sekä fiksut materiaalit myyntisi tueksi.
? Mahdollisuuden päästä aidosti mukaan kehittämään myyntiprosessejamme ja tapaamme tehdä. Matalassa organisaatiossa jokaisen työpanoksella on suuri merkitys.
? Täyden luottamuksen tekemiseesi ja tuen onnistumisellesi.
? Palkkauksena on kiinteä kuukausipalkka sekä siihen lisätäytteet myyntituloksesi perusteella.

Katso lisää meistä ja Pilaster-järjestelmästämme osoitteesta http://pilaster.fi/

Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Lisätietoja tehtävästä saat Jenni Räikköseltä arkisin klo 9-16 p. 010 2306523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi.

Hakeminen tapahtuu ensisijaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai sähköpostilla tyonhaku@henkilostotalo.fi. Otsikoithan viestisi ?Tekninen myyjä / Pilaster?. CV:nä hyväksymme myös hyvin täytetyn Linkedin-profiilin.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 200 euroa!
WWW-osoitehttp://henkilostotalo.fi
YhteystiedotJenni Räikkönen, p. 010 2306 532 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi
Työpaikan osoiteTurku, 20100 TURKU
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.02.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://henkilostotalo.likeit.fi/apply/17556965
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9847868
Työnantajan viite17556965_1902081524

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin