Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palveluohjaaja

Sihti Etelä-Suomi Oy Espoo

Lindström Oy on vuonna 1848 perustettu suomalainen perheyritys ,jolla on toimintaa 24 maassa ja työllistää yli 3000 henkilöä Tarjoamme kattavat tekstiilialan palvelut työvaate-, henkilönsuojain-, matto-, hotelli- ja ravintolatekstiilipalveluista teollisuuspyyhepalveluihin.

Haemme nyt asiakkaallemme Palveluohjaajaa työnjohtoon Koskelon vaihtomattopesulaan.

Haemme työhön osallistuvaa palveluohjaajaa Koskelon vaihtomattopesulaan. Palveluohjaajana vastaat oman vuorosi osalta tuotannon päivittäisestä läpimenosta, laadullisista tavoitteista ja henkilöresurssien suunnittelusta ja käytöstä. Osallistut myös itse aika ajoin käytännön pesulatyöhön.

Olet kannustava, positiivinen, oma-aloitteinen, joustava, vastuullinen ja jämäkkä. Pidät muiden tsemppaamisesta ja osaat nostaa tiimihenkeä. Sinulla on hyvä paineensietokyky, työnjohdollisia kykyjä ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus.

Työ on nopeatempoista ja fyysisesti vaativaa, joten toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa ja nopeaa reagointikykyä. Työ ei sovi allergikoille tekstiilien parissa työskentelyn vuoksi. Työssä menestymisen edellytyksenä on sekä suomen että englannin kielen taito.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen työn osana toimivaa ja ammattitaitoista tiimiä. Työpäivän aikana pääset tekemään useita erilaisia tehtäviä. Työsuhde on vakituinen ja työaika 37,5 tuntia/viikko. Työ on 2-vuorotyötä. Palkkaus määräytyy tekstiilialan TES:n mukaan.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja lähetä hakemuksesi www.sihti.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Mia Kettunen, mia.kettunen@adecco.fi, puh. 040 845 1012.
WWW-osoitehttp://www.sihti.fi
YhteystiedotMia Kettunen, puh. 040 845 1012, mia.kettunen@adecco.fi
Työpaikan osoite02920 ESPOO
PalkkausTes
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työ alkaaHeti sopivan henkilön löydyttyä
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen
Haku päättyy20.06.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://www.sihti.fi/veeti/tyopaikka/Palveluohjaaja%20/Espoo/6332
Ilmoitus jätetty07.06.2019
Ilmoitusnumero9993663

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin