Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varastotöitä kesälle ja syksylle

Sihti Etelä-Suomi Oy Vantaa

Etsitkö töitä kesälle tai syksylle? Etsimme eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin kesälle ja syksylle varastotyöntekijöitä logistiikka-alan asiakkaallemme. Työt sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja käynnistyvät sopimuksen mukaan. Työajat voivat olla säännöllistä kokopäivätyötä, tai vaihtoehtoisesti keikkaluonteista työntekijän mahdollisuuksien mukaan. Töitä tehdään yleensä joko kahdessa tai kolmessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työtehtäviä osaamisesi ja asiakkaamme tilanteen mukaisesti. Työhön kuuluu tyypillisesti esimerkiksi pakkaamista ja keräilyä.

Haemme reippaita ja toimeen tarttuvia tekijöitä. Aikaisempi kokemus varastotöistä sekä trukkien ajamisesta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Motivoitunut asenne ja tahto omaksua uusia työtehtäviä ovat työssä avainasemassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätä meille hakemuksesi ja CV:si jo tänään, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Viivi Sunilta, viivi.suni@adecco.fi.
WWW-osoitehttp://www.sihti.fi
YhteystiedotViivi Suni, viivi.suni@adecco.fi.
Työpaikan osoite01300 VANTAA
PalkkausTES mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaHeti / Sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, Sopimuksen mukaan
Työn kesto3 - 6 kk, Sopimuksen mukaan
Haku päättyy07.07.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://www.sihti.fi/veeti/tyopaikka/Varastot%C3%B6it%C3%A4%20kes%C3%A4lle%20ja%20syksylle/Vantaa/10999
Ilmoitus jätetty11.06.2019
Ilmoitusnumero9998338

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin