Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sivistystoimenjohtaja

Siikajoen kunta Siikajoki

Siikajoen kunnanhallitus päätti jatkaa sivistystoimenjohtajan hakua. Aikaisemmin virkaa hakeneiden hakemukset otetaan edelleen huomioon.
Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme nyt SIVISTYSTOIMENJOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen Siikajoen kuntaan.

Sivistystoimenjohtaja johtaa osastonsa palveluiden järjestämistä, strategista ja toiminnallista suunnittelua sekä talouden suunnittelua ja seurantaa. Hän toimii lautakunnassa sivistysasioiden esittelijänä ja vastaa toimialansa asioiden valmistelusta. Sivistystoimenjohtaja on kunnan johtoryhmän jäsen ja osallistuu aktiivisesti myös koko kunnan kehittämiseen.

Toimialajohtajana sivistystoimenjohtaja vastaa Siikajoella sivistyspalveluiden kokonaisuudesta, johon kuuluvat varhaiskasvatus ja opetustoimi (aamu- ja iltapäivätoiminta, esi- ja perusopetus sekä toisen asteen koulutus). Muiden sivistyspalveluiden osalta hallintokuntaan kuuluvat: liikunta-, nuoriso-, kirjasto ja kulttuuripalvelut sekä hyvinvoinnin koordinoinnin tehtäviä. Sivistystoimenjohtaja toimii myös kansalaisopiston rehtorina.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä toimialan tuntemus. Lisäksi edellytetään opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (986/1998) 2. luvun 2 §:n mukaista kelpoisuutta. Tehtävän menestyksellistä hoitamista auttaa kasvatus- ja opetustoimen hallinnon ja juridiikan osaaminen. Virkaan valittavalle katsotaan eduksi kunnallishallinnon ja -talouden yleinen tuntemus sekä hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja esimiestaidot, kehittämisote sekä kyky strategiseen ajatteluun. Aiempi kokemus sivistystoimen johtamistehtävistä ja henkilöstöhallinnon osaamisesta katsotaan myös eduksi.
Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä mukaan CV. Todistukset, joilla virkaa haet, tarkastetaan haastattelun yhteydessä. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Siikajoen kunta on savuton kunta.
WWW-osoitehttp://
YhteystiedotLisätietoja tehtävään antavat; vt.sivistystoimenjohtaja Juha Vaara, p. 040-3156 433 tai kunnanjohtaja Pertti Severinkangas, p. 040-3156 200.
Työpaikan osoiteVirastotie 5 A, 92400 RUUKKI
Palkkaus4 593,37 €/kk, tehtäväkoht. peruspalkka
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, KVTES:n mukainen
Työn kestoyli 12 kuukautta, toistaiseksi
Haku päättyy16.09.2019 klo 14:00
Jätä hakemusHakemus toimitetaan osoitteeseen kunnanvirasto@siikajoki.fi tai osoitteeseen Siikajoen kunta, Virastotie 5 A, 92400 Ruukki.
Ilmoitus jätetty13.08.2019
Ilmoitusnumero10060239

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin