Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivoustyöntekijä

Siivouspalvelu Happy Clean Masku

Siivouspalvelu Happy Clean on palvellut Turun talousalueen yrityksiä ja yksityishenkilöitä siivousalalla jo 12 vuoden ajan. Meiltä onnistuvat niin koti-, toimisto-, ravintola- kuin rakennussiivouksetkin.

Happy Clean - siivoustyöntekijä

Toimintamme kasvaa ja etsimme tiimiimme lisää tekijöitä. Toivomme, että olet jo alan valmis osaaja, mutta tarvittaessa koulutamme sinut tehtäviin. Kaikki uudet työntekijät perehdytetään joka tapauksessa tehtävään, kohteisiin, menetelmiin ja välineiden käyttöön. Meille on tärkeää, että olet asiakaspalveluhenkinen, pystyt työskentelemään yksin ja pareittain, otat vastuun työn jäljestäsi, osaat hyvin suomen kieltä ja olet tarkka ja tunnollinen. Ethän pelkää aamuherätyksiä etkä fyysisesti raskasta työtä.

Meille sinun hyvinvointisi on tärkeä asia ja haluamme huolehtia siitä, että viihdyt työssäsi mahdollisimman hyvin. Voit tehdä työtä keikkaluontoisesti, osa-aikaisesti tai pysyvämmin. Voit olla meillä palkkatyöntekijänä tai laskuttaa oman yrityksesi kautta. Asiakaskohteisiin liikkumisen takia oma auto on välttämätön.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Happy Clean - siivouspalvelua, jolle voit sanoa Kyllä!

Sara Koskinen, p. 045 118 8895, sarakoskinen@happyclean.fi
WWW-osoitehttp://www.happyclean.fi
YhteystiedotSara Koskinen, p. 045 118 8895, sarakoskinen@happyclean.fi
Työpaikan osoiteMäntytie 2, 21240 ASKAINEN
Työ alkaaheti kun sopiva löytyy
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemussarakoskinen@happyclean.fi
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579681

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin