Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työmaamestari / Työmaainsinööri

Sikla Oy Juupajoki

Tule Siklalle rakentamaan tiloja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toimintamme keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Siklatilat Oy hakee työmaamestaria tai työmaainsinööriä Juupajoella alkavalle Hyytiälän metsäaseman työmaalle.

Tehtävässä toimit vastaavana työnjohtajan alaisuudessa ja vastaat työmaan sujuvuudesta sovitun vastuualueesi osalta. Olet kärkijoukoissamme rakentamassa parempia käyttäjäkokemuksia Sikla-tilojen tuleville käyttäjille. Toivomme rakennusmestarin tai RI:n koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemus CLT-rakentamisesta katsotaan eduksi. Rakennusteknisen osaamisen ohella toivomme ihmisläheistä otetta ja kokonaisuuksien hahmotuskykyä. Kunnia-asianasi on saattaa rakennukset valmiiksi laadukkaasti ja ajallaan.

Tarjoamme henkilökunnallemme säännöllistä koulutusta, panostamme työturvallisuuteen ja meillä on käytössämme ajantasaiset työvälineet (mm. KymppiPro-ohjelmisto). Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme Siklan henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki sekä mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätietoja tehtävistä antaa työpäällikkö Matti Jurmu puh. 040 1307 194

Lähetäthän hakemuksesi sähköpostilla rekry@sikla.fi mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten. Työt alkavat huhtikuussa 2021 ja työmaa valmistuu toukokuussa 2022.


Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa - tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni - tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 110 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 150 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.
WWW-osoitehttp://www.sikla.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävistä antaa työpäällikkö Matti Jurmu puh. 040 1307 194
Hakemukset sähköpostilla rekry@sikla.fi
Työpaikan osoiteHyytiäläntie 124, 35500 KORKEAKOSKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan / Heti
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy21.04.2021
Ilmoitus jätetty07.04.2021
Ilmoitusnumero10691550

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin