Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

LVI-projektipäällikkö

Siklatilat Oy Tampere

Siklatilat Oy hakee LVI-projektipäällikköä Vantaan tai Tampereen konttorille.

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennusalan konserni, joka toteuttaa asuntoja, hoiva- ja päiväkoteja, kouluja sekä toimitilakohteita. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 160 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Taloteknisistä töistä pitää huolta konsernissamme alan rautaiset ammattilaiset.

Siklalaiset tunnetaan maailmalla hyvinä tyyppeinä, rakentamisen ja talotekniikan asiantuntijoina ja ihmisinä, joiden kanssa on helppo toimia. Haluamme, että työntekijämme ovat motivoituneita ja heillä on hyvä olla - niin työssä kuin vapaallakin. Siksi noudatamme "oikea ihminen oikeaan työhön" -ajattelumallia, olemme avoimia, pidämme hierarkiat matalina ja ovet avoinna kaikille. Haluamme olla työntekijöillemme sopiva kumppani, joka tuo arkeen iloa ja voimaa. Työntekijälupauksemme kuuluukin "Tehty sulle".

Siklatilat Oy hakee dynaamiseen ja kehittyvään työyhteisöön yhteistyökykyistä ja itsenäiseen työhön kykenevää organisointitaitoista LVI-projektipäällikköä Vantaalle tai Tampereelle, ohjaamaan erikseen nimettyjen kohteiden LVIA-töitä Etelä-Suomen alueella. Työssäsi olet motivoitunut kehittämään toimintamme laatua ja tehokkuutta. Olet myös avoimesti kiinnostunut LVI-alan uusista järjestelmistä ja menetelmistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää LVI-alan koulutusta ja työkokemusta LVI-töiden työnjohtamisesta ja -asennusvalvonnasta. Asennuskokemus katsotaan eduksi. Odotamme hakijalta innostunutta ja ahkeraa otetta työhön.

Työhakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään viimeistään 29.1.2021. Hakemukset osoitetaan talotekniikkapäällikkö Panu Kotilaiselle panu.kotilainen@sikla.fi. Panulta voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä puh. 040 537 6870.
WWW-osoitehttp://www.sikla.fi
Yhteystiedottalotekniikkapäällikkö Panu Kotilainen, panu.kotilainen@sikla.fi puh. 040 537 6870
Työpaikan osoite01300 VANTAA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy29.01.2021
Jätä hakemuspanu.kotilainen@sikla.fi
Ilmoitus jätetty13.01.2021
Ilmoitusnumero10577875

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin