Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähköprojektipäällikkö

Siklatilat Oy Tampere

Siklatilat Oy hakee sähköprojektipäällikköä Tampereen tai Vantaan konttorille.

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennusalan konserni, joka toteuttaa asuntoja, hoiva- ja päiväkoteja, kouluja sekä toimitilakohteita. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 160 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Taloteknisistä töistä pitää huolta konsernissamme alan rautaiset ammattilaiset.

Siklalaiset tunnetaan maailmalla hyvinä tyyppeinä, rakentamisen ja talotekniikan asiantuntijoina ja ihmisinä, joiden kanssa on helppo toimia. Haluamme, että työntekijämme ovat motivoituneita ja heillä on hyvä olla - niin työssä kuin vapaallakin. Siksi noudatamme "oikea ihminen oikeaan työhön" -ajattelumallia, olemme avoimia, pidämme hierarkiat matalina ja ovet avoinna kaikille. Haluamme olla työntekijöillemme sopiva kumppani, joka tuo arkeen iloa ja voimaa. Työntekijälupauksemme kuuluukin "Tehty sulle".

Siklatilat Oy hakee dynaamiseen ja kehittyvään työyhteisöön yhteistyökykyistä ja itsenäiseen työhön kykenevää organisointitaitoista sähköprojektipäällikköä Tampereelle tai Vantaalle, ohjaamaan erikseen nimettyjen kohteiden sähkötöitä Etelä-Suomen alueella. Työssäsi olet motivoitunut kehittämään toimintamme laatua ja tehokkuutta. Olet myös avoimesti kiinnostunut sähköalan uusista järjestelmistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää alan koulutusta ja työkokemusta sähkötöiden työnjohtamisesta ja -asennusvalvonnasta. Asennuskokemus katsotaan eduksi. Odotamme hakijalta innostunutta ja ahkeraa otetta työhön.

Työhakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään viimeistään 29.1.2021. Hakemukset osoitetaan talotekniikkapäällikkö Keijo Sikalalle keijo.sikala@sikla.fi. Keijolta voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä puh. 0400 604 652.
WWW-osoitehttp://www.sikla.fi
Yhteystiedottalotekniikkapäällikkö Keijo Sikala keijo.sikala@sikla.fi puh. 0400 604 652
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy29.01.2021
Jätä hakemuskeijo.sikala@sikla.fi
Ilmoitus jätetty13.01.2021
Ilmoitusnumero10577894

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin