Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hammashoitaja

Sipoon kunta Sibbo kommun Sipoo

Sipoo on pääkaupunkiseudun kupeessa sijaitseva kasvava ja ketterä kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan suun terveydenhuolto toimii sekä Nikkilän että Söderkullan terveysasemilla. Kunnan strategian mukaisesti kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Tavoitteenamme ovat maamme parhaat suun terveydenhuollon palvelut. Osaamista ja työssä jaksamista tuetaan mm. toimintaa kehittämällä ja henkilökuntaa kouluttamalla.

Etsimme nyt joukkoomme kahta HAMMASHOITAJAA vakinaisiin toimiin, aloitus 3.8 tai sopimuksen mukaan.

Hammashoitajana työskentelet pääsääntöisesti hammaslääkärin työparina suun alueen sairauksien tutkimuksessa ja hoidossa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on hammashoitajan tutkinto tai suun hoidon suuntautumisopinnot suorittaneen lähihoitajan tutkinto, sekä sujuva toisen kotimaisen kielen osaaminen, toisen kotimaisen kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista ja itsenäistä otetta työhösi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2224,74 euroa + mahdolliset lisät. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Hakemukset pyydetään jättämään 17.7.2020 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, jätäthän hakemuksesi pian.
WWW-osoitehttp://sipoo.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa hammashoitaja Jenny Haveri, puh 0406276523, jenny.haveri@sipoo.fi
Työpaikan osoiteJussaksentie 14 / Amiraalintie 2, 04130 SIPOO
PalkkausKVTES (2224,74e/kk)
Työ alkaa3.8.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy17.07.2020 klo 16:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/302688/fi_FI
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390155
Työnantajan viite302688

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin