Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymä Suonenjoki

Sisä-Savon Terveydenhuollon kuntayhtymä on Suonenjoen kaupungin ja Rautalammin kunnan omistama ja terveydenhuollosta vastaava yhtymä. Yhtymä on pieni ja ketterä, ja pärjännyt viime vuosina hyvin ja asiakastyytyväisyys on korkealla. Väestöpohja on noin 10500 asukasta. Kuntayhtymällä on akuuttivuodeosasto Suonenjoella ja vastaanottotoimintaa Suonenjoella ja Rautalammilla.

Meillä on avoinna:

Sairaanhoitajan sijaisuus vastaanottopalveluissa ajalla 2.11.2020-16.10.2021


Tarjolla on monipuolinen työ terveydenhuollon kuntayhtymässä. Meillä on hyvät, ajantasaiset työtilat ja työvälineet.
Työyhteisön jäsenet tuntevat toisensa hyvin. Täällä on helppo kysyä apua ja mielipiteitä kollegoilta. Myös yhteys lähellä sijaitsevaan Kuopion Yliopistolliseen Sairaalaan (KYS) on hyvä. Meille on helppo kulkea työmatkaa myös lähiympäristöstä. Asiakkaitamme ovat kaikki vauvasta vaariin, joten täällä saa tehdä kaikenlaista. Monipuolisuus tekee työstä mielekästä.

Hoitotyön lähtökohtana on asiakas/potilas. Potilasta hoidetaan yhteisymmärryksessä hänen kanssaan. Kunnioitamme potilasta ja kuuntelemme häntä. Palvelumme lähtevät potilaasta käsin.

Arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa, ja joustamme tilanteesi mukaan. Terveydenhuollon kuntayhtymää johtaa ylilääkäri Olli Lappalainen ja ylihoitaja Minna Hiltusen vastuulla on hoitohenkilöstö. Kollegiaaliset tiimit ja lämminhenkinen työyhteisö on meille tärkeä.

Urakehitys on mahdollista ja onnistuu; työkiertoa, opiskelua ja kehittymistä tuetaan sekä työssä tarvittavia taitoja kehittäviin ja ylläpitäviin koulutuksiin on mahdollista osallistua.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun sairaanhoitajan tutkinto. Perusterveydenhuollon tuntemus, kokemusta vastaavista tehtävistä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn katsotaan hakijalle eduksi. Työssä korostuu yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot. Arvostamme kykyä sopeutua muuttuviin ja uusiin tilanteisiin.

Lisäksi edellytyksenä on tehtävässä vaadittava suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Toimeen valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Tehtävissä noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät yleisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Aikataulu: Hakemukset pe 2.10.2020 klo 15.00 mennessä. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan haastatteluun pääsystä ma 5.10.2020 ja haastattelut järjestetään pe 9.10.2020. Työsuhde alkaa 2.11.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Johanna Vehviläinen (vastaanotto) p. 040 0346 653. Ensisijaisesti tiedustelut puhelimitse.

Hakeminen: Hakemus ja CV ensisijaisesti sähköpostilla johanna.vehvilainen@sisasavontk.fi tai vaihtoehtoisesi postitse osoitteella: Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymä, Sairaalapolku 6, 77600 Suonenjoki. Sähköpostin otsikoksi tai kuoreen merkintä "Sairaanhoitajan sijaisuus/vastaanotto". Hakuaika päättyy pe 2.10.2020 klo 15.00.
Yhteystiedotosastonhoitaja Johanna Vehviläinen (vastaanotto) p. 040 0346 653. Ensisijaisesti tiedustelut puhelimitse.
johanna.vehvilainen@sisasavontk.fi
Työpaikan osoiteSairaalapolku 6, 77600 SUONENJOKI
PalkkausKVTES:n mukaan
Työ alkaa02.11.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Ilmoitus jätetty18.09.2020
Ilmoitusnumero10463339

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin