Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Energia-asiantuntija /-harjoittelija Espooseen

Sitowise Oy Espoo

Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä lähes 1700 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin - oletko sinä pian yksi meistä?

Etsimme nyt energia-asiantuntijaa Suunnittelupalvelut-osastolle Espooseen

Uudessa tehtävässäsi vastaat projektien energiasuunnittelutehtävien määrittämisestä ja aikataulun ja -laadun hallinnasta. Työtehtävät sisältävät dynaamista energia- ja olosuhdesimulointia, elinkaari- ja hiilijalanjäljenlaskentaa sekä rakennusten energiatuotantojärjestelmien suunnittelua. Työskentelet monialaisessa asiantuntijatiimissämme ja toimit tiiviissä yhteistyössä Sitowisen eri alojen asiantuntijoiden, asiakkaiden sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tarjoamme sinulle avoimen ja rennon työilmapiirin sekä viihtyisän ja hyvinvointia korostavan työympäristön Säterinportin WELL-sertifioidulla toimistokampuksella. Työpaikalla sinua odottavat mukavat ja asiantuntevat työkaverit, ravintolat, kuntosali ja mukavuusalueet. Työssäsi osallistut mielenkiintoisiin ja monialaisiin projekteihin, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä pääset kehittymään ammatillisesti ja Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat vahvistavat asiantuntijuuttasi. Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät edut ja kattavan työterveyshuollon.

Odotamme sinulta energia- tai LVI-tekniikan insinöörin (AMK) tai diplomi-insinöörin tutkintoa. Tehtävä edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa suomen kielellä. Kokemus energia- ja elinkaarisuunnittelutehtävistä katsotaan eduksesi. Arvostamme kehittymishalua, tiimityöskentelytaitoja, avoimuutta, palveluhenkisyyttä, kokonaisuuksien hallintaa sekä ongelmanratkaisukykyjä.

Työyhteisönä olemme aidosti yhdessä enemmän. Meillä olet osa innostunutta ja hyvinvoivaa työyhteisöä, mutta näemme sinut yksilönä ja voit tulla töihin omana itsenäsi. Me arvostamme toisiamme, välitämme toisistamme ja vaalimme yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta. Me myös autamme toisiamme ja meillä saat tukea omaan työhösi; meillä ei ketään jätetä yksin.

Lisätietoja työtehtävästä antavat osastopäällikkö Marko Tulamo marko.tulamo@sitowise.com, 050 301 8660 ja ryhmäpäällikkö Nicholas Stewart nicholas.stewart@sitowise.com, 044 427 9416

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hienoa - jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 22.02.2020 mennessä!
WWW-osoitehttp://www.sitowise.com
YhteystiedotMarko Tulamo marko.tulamo@sitowise.com 050 301 8660
Työpaikan osoiteLinnoitustie 6, 02600 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy22.02.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sitowise.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=757&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty22.01.2020
Ilmoitusnumero10235900
Työnantajan viite757

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin