Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Katu- ja vesihuoltosuunnittelija Tampereelle

Sitowise Oy Tampere

Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä yli 1800 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin - oletko sinä pian yksi meistä?

Etsimme nyt katu- ja vesihuoltosuunnittelijaa Tampereelle

Uudessa tehtävässäsi toimit katu- ja vesihuoltosuunnittelijana Tampereen Tie ja katu -osastolla. Lähimpänä esimiehenäsi toimii Mikko Kauppinen, jonka yhteystiedot löytyvät ilmoituksen lopusta. Mikko kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä ja sitowiseläisyydestä.

Sinua odottavat mukavat työkaverit, jotka toivottavat sinut mielellään tervetulleeksi osaavaan ja ennen kaikkea mukavaan joukkoomme. Muutamme elokuussa uuteen ja viihtyisään toimistoomme Ratinan kauppakeskuksen viereen, jonka ylimmistä kerroksista kelpaa katsella maisemia työn ohessa. Tämä on siis näköalapaikka sanan virallisessa merkityksessä.

Tehtäväkenttäsi muodostetaan kiinnostuksesi, osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti. Toimit suunnittelijana, pääsuunnittelijana tai vastaat jo omien projektiesi vetämisestä. Meillä on hankkeita pienistä kevyen liikenteen väylistä suuriin keskustahankkeisiin. Löytyy myös aluehankkeita pysäköintialueista lentoasemiin. Ne odottavat nyt vain sinua suunnittelemaan niitä. Meillä on laaja osaaminen tietomallipohjaisessa suunnittelussa, jota kehitämme jatkuvasti eli jos haluat kehittyä siinä tai haastaa meitä toimintatavoissa, niin tervetuloa.

Toivomme sinulta ins. AMK tai DI -tutkintoa sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta TKA -suunnittelusta. Arvostamme Tekla Civil tai Novapoint -ohjelmiston käyttökokemusta sekä tiimityöskentelytaitoja. Olet reipas ja aktiivinen. Osaat kysyä, kun kysyttävää tulee ja osaat myös auttaa muita, kun muut apua tarvitsevat. Haluamme Sitowisessä pitää toisistamme ja asiakkaistamme hyvää huolta. Tämä näkyy myös sinun työskentelyssäsi.

Tarjoamme sinulle rahallisen korvauksen työstäsi kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Hyvistä suorituksista palkitsemme sinut lisäkorvauksilla. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset edut, mutta niistä lisää sitten kun tavataan.

Lisätietoja työtehtävästä antaa osastopäällikkö Mikko Kauppinen puh. 040 777 6408, mikko.kauppinen@sitowise.com.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa - jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 21.8.2020 mennessä!
WWW-osoitehttp://www.sitowise.com
YhteystiedotMikko Kauppinen mikko.kauppinen@sitowise.com 0407776408
Työpaikan osoiteÅkerlundinkatu 11 A, 33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy21.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sitowise.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=826&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391470
Työnantajan viite826

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin