Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Liikennesuunnittelun projektipäällikkö tai lii...

Sitowise Oy Espoo

Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä lähes 1500 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin - oletko sinä pian yksi meistä?

Etsimme nyt liikennesuunnittelun projektipäällikköä tai liikennesuunnittelijaa Espooseen, Tampereelle, Ouluun tai Kuopioon

Uudessa tehtävässäsi toimit mielenkiintoisissa ja monipuolisissa liikenteeseen ja liikkumiseen liittyvissä suunnittelutehtävissä. Haussa huomioidaan myös opiskelijat ja vastavalmistuneet kasvamaan tulevaisuuden liikenneosaajiksi. Kokemusta tärkeämpää meille onkin positiivinen asenne sekä utelias luonne. Jos olet kiinnostunut joistakin näistä teemoista, olet hakemamme henkilö: maankäytön liikennesuunnittelu, liikennejärjestelmä, toimivuustarkastelut, pysäköintisuunnittelu, kävely ja pyöräily, liikenteenohjaus ja -hallinta, väylien kehittämishankkeet, hankearviointi, vaikutusten arviointi, paikkatieto.

Meillä olet osa valtakunnallisesti toimivaa nuorekasta ja dynaamista tiimiämme. Työtehtävissäsi apuna on avulias ja kokenut joukko ammattilaisiamme. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän sekä kivan työporukan lisäksi mahdollisuuden olla kehittämässä alaa sekä omaa osaamistasi vakaassa ja kasvavassa suomalaisomisteisessa yrityksessä.

Sinulla on reipashenkinen, innostunut ja avoin suhtautuminen uusiin asioihin. Uusien ratkaisujen ja mahdollisuuksien bongaaminen, vastuun ottaminen ja kantaminen sekä yhdessä tekeminen ja muiden asiantuntijoidemme hyödyntäminen ovat sinulle ominaisia piirteitä. Tyypillisten toimisto-ohjelmien tuntemuksen lisäksi kokemus suunnitteluohjelmistojen käytöstä, kuten AutoCAD, Novapoint ja ArcGIS, katsotaan eduksesi. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, tiimityöskentelykykyjä sekä sujuvaa puhutun ja kirjallisen suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on plussaa. Koulutukseltasi olet joko diplomi-insinööri tai insinööri AMK (tai tuleva sellainen).

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana. Me toimimme joustavasti ja mahdollistamme joustavan työnteon. Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät edut ja kattavan työterveyshuollon.

Työyhteisönä olemme aidosti yhdessä enemmän. Meillä olet osa innostunutta ja hyvinvoivaa työyhteisöä, mutta näemme sinut yksilönä ja voit tulla töihin omana itsenäsi. Me arvostamme toisiamme, välitämme toisistamme ja vaalimme yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta. Me myös autamme toisiamme ja meillä saat tukea omaan työhösi; meillä ei ketään jätetä yksin.

Lisätietoja työtehtävästä antavat

- Hanna Reihe (Espoo), hanna.reihe(at)sitowise.com
- Jani Karjalainen (Oulu), jani.karjalainen(at)sitowise.com
- Tero Rahkonen (Tampere), tero.rahkonen(at)sitowise.com
- Martti Kokoi (Kuopio), martti.kokoi(at)sitowise.com

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa - jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 31.5.2019 mennessä!
WWW-osoitehttp://www.sitowise.com
YhteystiedotLisätietoja antavat Hanna Reihe, Jani Karjalainen, Tero Rahkonen sekä Martti Kokoi sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com
Työpaikan osoiteTuulikuja 2, 02100 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.05.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sitowise.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=600&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty19.04.2019
Ilmoitusnumero9936738
Työnantajan viite600

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin