Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

NextGen-harjoittelija kalliorakennussuunnittel...

Sitowise Oy Espoo

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja tiloja elämälle, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme.

Me haemme nyt NextGen-harjoittelijaa kalliorakennus- ja tunnelisuunnittelun tehtäviin Espooseen

NextGen-harjoittelijana päivittäisiä työtehtäviäsi ovat kalliorakennussuunnittelun avustavia tehtäviä kokeneempien suunnittelijoiden tukena. Monipuolisissa tehtävissä pääset avustamaan esimerkiksi louhittavien tilojen suunnittelussa, lujitussuunnittelussa sekä tietomallintamisessa.

Me lupaamme:

- Harjoittelujakson, joka joustaa opintojesi mukaan osa-aikaisesta tuntityöstä kokoaikaiseen työhön
- Saat työstäsi asianmukaisen palkan
- Työskentelet aidoissa projekteissa osana tiimiä
- Nimeämme sinulle oman ohjaajan harjoittelujaksolle
- Saat mahdollisuuden verkostoitua alallasi
- Saat valmennusta työelämätaitoihin
- Opit uutta alan edelläkävijöiltä

Harjoittelujakson aikana kehityt alasi asiantuntijana ja saat vastuuta osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Päivittäisessä tekemisessä voit aina nojata osaavien kollegojen tukeen, jotka turvaavat selustasi kinkkisissä paikoissa ja iloitsevat onnistumisista kanssasi. Täällä saat olla ihan oma itsesi, niin me muutkin olemme.

Toivomme, että sinulla olisi takanasi 3 vuotta opintoja siltä alalta, jolle haet harjoittelijaksi. Eli haemme esimerkiksi 3 vuoden teekkaria tähän harjoittelupaikkaan. Jos olet päättämässä opintojasi pian, on sinulla hyvä mahdollisuus tehdä myös päättötyösi meille - varsinkin jos sinulla on hyvä idea aiheesta. Pidämme tärkeänä myös hyvää suomen kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eniten arvostamme kuitenkin sitä, että olet innostunut valitsemastasi alasta ja haluat aidosti oppia uutta ja kehittää itseäsi.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Kalle Hollmen, puh. 044 379 3645, etunimi.sukunimi@sitowise.com.

No, kiinnostaako tulevaisuuden älykkään ja kestävän ympäristön suunnitteleminen ja rakentaminen lahjakkaiden tyyppien kanssa innostavassa duunissa? Hae nyt mukaan! Haku päättyy 31.1.2021! Lisätietoa NextGen-harjoittelijaohjelmasta löytyy osoitteesta http://www.sitowise.com/nextgen.

Meillä lähes 1900 rakennetun ympäristön huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin - oletko sinä pian yksi meistä?

Sitowise - The Smart City Company

www.sitowise.com
WWW-osoitehttp://www.sitowise.com
YhteystiedotKalle Hollmén Kalle.Hollmen@sitowise.com 044 379 3645
Työpaikan osoiteLinnoitustie 6, 02600 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy31.01.2022 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sitowise.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1108&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty01.12.2021
Ilmoitusnumero11088306
Työnantajan viite1108

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

48 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin