Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennesuunnittelijoita rakennetekniikan toimi...

Sitowise Oy Espoo

Sitowise on suuri suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä lähes 1500 huippuosaajaa kehittää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin - oletko sinä pian yksi heistä?

Etsimme rakennetekniikan toimialalle Espoon toimipisteeseen

Rakennesuunnittelijoita

Uudessa tehtävässäsi toimit mallinnettavien kohteiden rakennesuunnittelijana asunto-, liike- ja/tai toimitilaprojekteissa. Rakennesuunnittelijan roolissa lasket ja suunnittelet rakennuskohteen osa-alueita sekä tarvittaessa ohjaat muuta projektihenkilöstöä. Projektitoiminnan lisäksi, voit halutessasi osallistua myös kehitystehtäviin. Kykyjesi ja halujesi mukaan voit joko edetä projekti-insinöörin ja projektipäällikön rooliin tai asiantuntijatehtäviin. Rakennesuunnittelijan rooli räätälöidään vastaamaan henkilön osaamista ja kiinnostuksen kohteita.

Tarjoamme

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä mielenkiintoisten projektien parissa, vastuuta osaamisesi ja kokemuksesi mukaan sekä ammattitaitoisen ja osaavan työyhteisön tuen. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana.

Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Tarjoamme sinulle myös

- vakituisen työn, kilpailukykyisen palkkatason ja erittäin hyvät henkilöstöedut (mm. terveyspalvelut)
- sinulle räätälöidyn henkilökohtaisen urapolun
- monipuoliset jatko- ja lisäkoulutusmahdollisuudet, esimerkiksi YAMK-tutkintoon tähtäävää lisäkoulutusta yhdessä Metropolian kanssa
- kuntosalijäsenyyden
- sairaan lapsen hoitopalvelun
- liikunta- ja kulttuuri- sekä työmatkasetelit

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta (DI, RI Amk tai RI). Hallitset toimisto-ohjelmistojen lisäksi myös alan yleisesti käytössä olevia ohjelmistoja. 3D-mallinnuksen ja FEM-laskennan osaaminen katsotaan eduksesi. Mallinnuksessa käytämme pääasiassa Tekla Structures- ohjelmaa ja käytössämme on useita alan parhaita FEM-laskentaohjelmia. Koulutamme sinut tarpeen mukaan, joten ohjelmien täydellisen osaamisen puute ei ole esteenä alkutaipaleellasi.

Aiempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta jos olet rakennesuunnittelijan uran alkutaipaleella, ota rohkeasti yhteyttä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Eero Mikkola, p. 044 979 3397, eero.mikkola@sitowise.com.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa - jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 11.3.2019. Odotamme, että kuulemme sinusta pian!
WWW-osoitehttp://www.sitowise.com
YhteystiedotEero Mikkola, p. 044 979 3397, eero.mikkola@sitowise.com
Työpaikan osoiteLinnoitustie 6, 02600 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy11.03.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sitowise.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=552&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9846508
Työnantajan viite552

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin