Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ratasuunnittelun projektipäällikkö Espooseen t...

Sitowise Oy Espoo

Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä 1700 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin - oletko sinä pian yksi meistä?

Etsimme projektipäälliköitä Ratasuunnitteluosastolle

Uudessa tehtävässäsi toimit noin kymmenen hengen rataosastolla ratasuunnitteluprojektien projektipäällikkönä. Osastolla on käynnissä useita erilaisia toimeksiantoja rautateihin, raitioteihin ja metroon liittyen aina yleissuunnittelusta rakentamissuunnitteluun ja toteutukseen saakka. Työssäsi toimit yhteistyössä mm. silta- ja geosuunnittelijoiden kanssa.

Työpaikkasi on lähtökohtaisesti Espoon tai Tampereen toimistollamme, mutta myös muut toimipisteet voivat olla mahdollisia.

Sinua odottavat mukavat ja asiantuntevat työkaverit, joista jokainen on asiantuntija omalla alallaan. Projektit saattavat olla hektisiä lyhyitä projekteja tai pitkäkestoisia moniulotteisia suunnittelutöitä. Tehtäväkenttäsi muotoutuu oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan, ja tehtävät voivat vaihdella ratasuunnittelutoimeksiannoista erilaisiin selvitys- ja ohjetöihin.

Sinulla on kokemusta infran suunnittelusta ja olet koulutukseltasi esimerkiksi AMK-insinööri tai diplomi-insinööri. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea. Osaat koordinoida oman toimintasi lisäksi myös muiden asiantuntijoiden toimintaa. Työssäsi olet vastuuntuntoinen, pitkäjänteinen ja huolellinen. Työskentelet mielelläsi ryhmässä ja olet tottunut tekemään yhteistyötä eri tahojen kanssa.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana. Me toimimme joustavasti ja mahdollistamme joustavan työnteon. Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät edut ja kattavan työterveyshuollon.

Meillä olet osa innostunutta ja hyvinvoivaa työyhteisöä, mutta näemme sinut yksilönä ja voit tulla töihin omana itsenäsi. Me arvostamme toisiamme, välitämme toisistamme ja vaalimme yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta. Me myös autamme toisiamme ja meillä saat tukea omaan työhösi; meillä ei ketään jätetä yksin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anni Suomalainen p. 045 6777153 tai etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa - jätä meille hakemuksesi palkkatoiveineen! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
WWW-osoitehttp://www.sitowise.com
YhteystiedotAnni Suomalainen etunimi.sukunimi@sitowise.com 045 6777153
Työpaikan osoiteLinnoitustie 6, 02600 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.04.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sitowise.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=773&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty26.02.2020
Ilmoitusnumero10280368
Työnantajan viite773

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin