Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähkövalvoja Espooseen

Sitowise Oy Espoo

Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä yli 1700 infra- ja talonrakentamisen huippuosaajaa kehittävät erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin - oletko sinä pian yksi meistä?

Etsimme nyt Rakennuttamisen toimialalle Espoon toimipisteeseen

Sähkövalvojaa

Uudessa tehtävässäsi toimit osana Sitowise Oy:n Hankejohtamisen organisaatiota, jossa työskentelee yli 135 talo- ja infrarakennuttamisen rautaista ammattilaista.

Tehtäväkenttäsi muodostuu monipuolisista uudis- ja korjaushankkeiden sähkövalvonta- ja asiantuntijatehtävistä. Toimit Espoon Leppävaaran toimistollamme sekä työkohteissa, halutessasi voit hyödyntää myös etätyömahdollisuutta. Asiakasprojektimme vaihtelevat pienemmistä tilamuutosprojekteista suurempiin toimisto, hotelli- tai sairaala hankkeisiin. Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme entistä paremmin, siksi haluamme juuri sinut mukaan joukkoomme!

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana. Me toimimme joustavasti ja mahdollistamme joustavan työnteon. Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät edut ja kattavan työterveyshuollon.

Oletko etsimämme vahvistus joukkoomme?

Sinulla on sähkötekniikan koulutus (teknikko, insinööri, YAMK, DI) ja yli 3 vuoden kokemus sähköalan työtehtävistä.

Tehtävä edellyttää myös hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, kykyä käyttää tehokkaasti MS Office/O365-tuoteperheen ohjelmistoja ja omaksua uusia digitaalisia työtapoja.

Arvostamme ongelman ratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta. Työskentelytapasi on asiakaslähtöistä sekä projektityö on sinulle tuttua.

Työyhteisönä olemme aidosti yhdessä enemmän. Meillä olet osa innostunutta ja hyvinvoivaa työyhteisöä, mutta näemme sinut yksilönä ja voit tulla töihin omana itsenäsi. Me arvostamme toisiamme, välitämme toisistamme ja vaalimme yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta. Me myös autamme toisiamme ja meillä saat tukea omaan työhösi; meillä ei ketään jätetä yksin.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Henri Aunola, puh. 050 526 7399, henri.aunola@sitowise.com puhelimitse 20.7.-14.8 sekä 26.-28.8 klo 8-12 välisenä aikana.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hienoa - jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 31.8.2020!
WWW-osoitehttp://www.sitowise.com
YhteystiedotHenri Aunola henri.aunola@sitowise.com 0505267399
Työpaikan osoiteLinnoitustie 6, 02600 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sitowise.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=828&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty04.07.2020
Ilmoitusnumero10392436
Työnantajan viite828

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin