Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suunnitteluavustaja Sillat ja rakenteet -osastoll

Sitowise Oy Espoo

Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä lähes 1700 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin - oletko sinä pian yksi meistä?

Etsimme nyt suunnitteluavustajaa infran rakenteiden ja siltojen suunnitteluun

Suunnitteluavustajan toimenkuvassa tehtäväsi on laatia suunnittelijan ohjauksessa infran erityyppisten rakenteiden sekä siltojen suunnitelmapiirustuksia. Pääsääntöisesti haemme Autocad-osaajaa, jolle eri suunnitteluvaiheiden siltasuunnitelmapiirustusten tuottaminen on tuttua. Tietomallipohjaisen suunnitteluosaamisemme tueksi tarvitsemme Autocad-osaajia, jotka pystyvät suunnittelijan ohjauksessa tekemään yleissuunnitelmia ja luonnoksia silloista ja rakenteista. Erilaisten rakenteiden eritasoisten suunnitelmapiirustusten tekeminen on osa toimenkuvaasi.

Toimit Sillat ja rakenteet -osastolla, jossa työskentelee lähes 50 asiantuntijaa. Panostamme tällä hetkellä vahvasti toimintamme kehittämiseen, jotta pystymme vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin monimuotoisissa infrahankkeissa. Lähtökohtaisesti haemme tekijää Espooseen, mutta mahdollisesti voit sijoittua myös Tampereelle tai Rovaniemelle.

Uudessa tehtävässäsi sinua odottavat monipuoliset hankkeet ja projektit. Suunnittelet erilaisia rakenteita, erilaisissa olosuhteissa ja ympäristöissä. Koko yksikkömme tukee vahvasti sinua työssäsi ja saat opastuksen ja perehdytyksen tehtäviin.

Tehtäväkenttäsi muotoutuu tulevaisuudessa omien halujesi ja kykyjesi mukaisesti. Haluamme kehittää ja kouluttaa tekijöitämme heidän työssään. Käymme kunkin työntekijän kanssa läpi toimenkuvan ja tehtävät säännöllisesti. Seuraamme kehittymistä ja tavoitteita ja pyrimme niiden pohjalta määrittämään henkilökohtaiset urapolut.

Työyhteisönä olemme aidosti yhdessä enemmän. Meillä olet osa innostunutta ja hyvinvoivaa työyhteisöä, mutta näemme sinut yksilönä ja voit tulla töihin omana itsenäsi. Me arvostamme toisiamme, välitämme toisistamme ja vaalimme yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta. Me myös autamme toisiamme ja meillä saat tukea omaan työhösi; meillä ei ketään jätetä yksin.

Lisätietoja työtehtävästä antaa osastopäällikkö Ari Savolainen, p. 040 163 7772. Varmimmin tavoitat hänet sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.cometunimi.sukunimi@sitowise.com.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hienoa - jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 15.12.2019 mennessä!
WWW-osoitehttp://www.sitowise.com
YhteystiedotAri Savolainen etunimi.sukunimi@sitowise.com 040 163 7772
Työpaikan osoiteLinnoitustie 6, 02600 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.12.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sitowise.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=739&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty13.11.2019
Ilmoitusnumero10165068
Työnantajan viite739

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin