Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hankintainsinööri

Skanska Talonrakennus Oy Hämeenlinna

Haemme hankintainsinööriä Ahveniston sairaala -hankkeelle


Mikä Assi?

Assi on Hämeenlinnan Ahvenistoon rakennettava uusi keskussairaala. Maailman inhimillisimmäksi suunnitellussa sairaalassa hyödynnetään sähköisiä palveluita ja innovatiivista teknologiaa, mikä luo puitteet parhaalle mahdolliselle hoidolle. Hyvien kulkuyhteyksien varrelle valmistuva Assi tulee mahdollistamaan hämäläisen erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, sosiaalihuollon sekä yliopistosairaaloiden ja yksityisten palveluntuottajien yhteistyön.

Assi lukuina:
Budjetti 355,8 M€
Allianssin tavoitekustannus 308,2 M€
Pinta-ala n. 75 000 brm2
415 sairaansijaa
Arvioitu valmistumisvuosi 2025

Allianssitiimissämme sairaalaa suunnittelemassa on Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri, Skanska, Sweco ja arkkitehtiyhteenliittymä Team Integrated. Yhdessä haluamme suunnitella ja rakentaa turvallisen, terveellisen ja toimivan rakennuksen, jonka käyttö-, huolto-, energia- ja elinkaarikustannuksiltaan taloudellinen. Huomioimme ympäristö- ja työturvallisuusnäkökulmat osana vastuullisuustyötämme jo suunnitteluvaiheessa. Hyödynnämme projektissa monipuolisesti tietomallipohjaista suunnittelua ja toteutuksen ohjausta, mistä esimerkki on projektitoimistosta löytyvä CAVE-tila. Hanke siirtyy toteutusvaiheeseen 1.2.2021 ja rakennustyöt aloitetaan elokuussa 2021.


Mitä pääset tekemään?

Hankintainsinöörinä vastaat monipuolisten projektihankintojen tekemisestä Ahveniston sairaala -hankkeella. Onnistunut hankintatoimi on yksi uuden sairaalan onnistumisen edellytyksistä, ja oletkin tärkeässä roolissa huolehtimassa, että osaavat tekijät rakentavat laadukkaista materiaaleista pysyen yhteisessä aikataulussa. Toistaiseksi, pieni ja tehokas hankintatiimimme on tukenut rakentamista valmistelevia (precon) toimintoja, mitä toki jatkamme edelleen. Nyt, toteutusvaiheen käynnistyessä tiimimme tekemisen painopiste on siirtynyt hankintasuunnitelmien ja -aikataulujen tarkempaan työstämiseen, ja näihin nojaten tulemme hoitamaan hankkeen hankinnat. Osana Assin hankintatiimiä, kartoitat lähtötiedot ja alihankintaketjut hankintasuunnitelman mukaisesti, vastaat kilpailutuksesta sekä valmistelet hankintojen päätösesitykset ja laadit sopimukset yhdessä sovittavan vastuualueesi hankintojen osalta.

Teet tiivistä yhteistyötä kaikkien allianssitiimin osapuolten sekä soveltuvien toimittajien ja urakoitsijoiden kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus päästä tekemään kansainvälistä hankintaa Skanskan kansainvälisen hankinnan asiantuntijoiden tukemana. Pääset hyödyntämään tietomalleja (mm. määrien tarkastus) sekä muita nykyaikaisia tiedonhallintajärjestelmiä. Vastuullasi on myös huolehtia, että meille erityisen tärkeät asiat, vastuullisuus, ympäristö ja työturvallisuus, tulevat huomioiduksi hankintoja tehtäessä. Työnkuvaa tarkennetaan hankkeen etenemisen, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Ensisijainen työskentelypaikkasi on Ahvenistossa sijaitseva moderni projektitoimisto, minkä lisäksi etätyö on osin mahdollista. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, ja tämän hankkeen päätyttyä katseemme kääntyvät muihin Skanskan mielenkiintoisiin hankkeisiin.


Mitä toivomme sinulta?

- ymmärrystä merkittävän rakennushankkeen hankintatarpeista ja kykyä vastata niihin
- aiempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä, eduksesi katsotaan erityisesti työmaa- tai rakennusalan hankintakokemus
- soveltuvaa koulutusta (esim. tekninen tai kaupallinen)
- sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielitaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
- järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
- tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
- aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
- kykyä ja halua kehittää toimintaa
- arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana motivoitunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 31.1.2021 mennessä osoitteessa www.skanska.fi/rekry.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!


Asiasanat: hankinta, rakentaminen, rakennusala, insinööri, hankkija, ostaja, toimitusketju, toimitusketjun hallinta
Key words: procurement, construction, engineering, sourcing, project management, SCM, supply chain management
WWW-osoitehttp://www.skanska.fi
YhteystiedotAlueen hankintapäällikkö Arttu Kyllönen (p. 050 336 9957, arttu.kyllonen@skanska.fi) ja hankkeen hankintapäällikkö Pauli Rissanen (p. 040 823 2218, pauli.rissanen@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, projekteista ja tiimistämme. Ota yhteyttä!
Työpaikan osoite13500 HÄMEENLINNA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2021 klo 23:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://d.rfer.us/SKANSKAK.G7da
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579431
Työnantajan viiteETE00005D

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin