Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Insinööri

Skanska Talonrakennus Oy Helsinki

Haemme digi-insinööriä Ahveniston sairaala -hankkeelle Hämeenlinnaan

Mikä Assi?

Assi on Hämeenlinnan Ahvenistoon rakennettava uusi keskussairaala. Maailman inhimillisimmäksi suunnitellussa sairaalassa hyödynnetään sähköisiä palveluita ja innovatiivista teknologiaa, mikä luo puitteet parhaalle mahdolliselle hoidolle. Hyvien kulkuyhteyksien varrelle valmistuva Assi tulee mahdollistamaan hämäläisen erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, sosiaalihuollon sekä yliopistosairaaloiden ja yksityisten palveluntuottajien yhteistyön.

Assi lukuina:
Budjetti 369,5 M€
Pinta-ala 87 000 brm2
415 sairaansijaa
Arvioitu valmistumisvuosi 2024

Allianssitiimissämme sairaalaa suunnittelemassa on Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri, Skanska, Sweco ja arkkitehtiyhteenliittymä Team Integrated. Yhdessä haluamme suunnitella ja rakentaa turvallisen, terveellisen ja toimivan rakennuksen, jonka käyttö-, huolto-, energia- ja elinkaarikustannuksiltaan taloudellinen. Huomioimme ympäristö- ja työturvallisuusnäkökulmat osana vastuullisuustyötämme jo suunnitteluvaiheessa. Hyödynnämme projektissa monipuolisesti tietomallipohjaista suunnittelua ja toteutuksen ohjausta, mistä esimerkki on projektitoimistosta löytyvä CAVE-tila . Keskitymme nyt suunnitteluun ja kehittämiseen; rakentamisen on tarkoitus alkaa vuonna 2020. Tutustu Assin suunnitteluun ja rakentamiseen täällä.

Mitä pääset tekemään?

Digi-insinöörinä tärkein tehtäväsi on varmistaa, että Assin tuotanto-organisaatio saa käyttöönsä laadukkaat tietomallit. Tarkastelet suunnittelijoiden tuottamia malleja, pyydät tarvittaessa lisäyksiä ja tarkennuksia sekä luot yhdistelmämalleja. Teet tiivistä yhteistyötä muun muassa erikoissuunnittelijoiden, arkkitehtiä edustavan tietomallikoordinaattorin ja arkkitehtien kanssa. Kustannuslaskennan, hankinnan sekä aikataulujen tueksi teet määrälistauksia tietomalleista. Lisäksi toimit projektin tietomallivastaavana ja -tukena. Pyörität mallia mm. CAVE:ssa, varmistat järjestelmien toimivan ja olet mallien asiantuntija. Yhdessä allianssitiimin kanssa vastaatte hankkeen etenemisestä sovitusti kohti asetettuja laatu-, aikataulu- ja kustannustavoitteita.

Tavoitteemme on, että kuokan osuessa maahan piirustuksia ei vietäisi paperisina työmaalle. Vastuullasi onkin suunnitella toteutusvaiheen tietomalien ja muiden nykyaikaisten digitaalisten ratkaisujen käyttöä. Etsit ja testaat erilaisia työkaluja ja digitaalisia ratkaisuja sekä suunnittelet niiden tuotannonaikaisen soveltamisen. Miten voisimme hyödyntää droneja? Ovatko TR-mittaukset tehtävissä automaattisesti digitaalisiksi? Minkälaisia ratkaisuja ja ideoita voisimme lainata meiltä ja maailmalta? Erilaiset virtuaalimallit, mobiilityökalut ja digitaalisuuden mahdollistamat ratkaisut sekä näitä hyödyntävät prosessit näyttäytyvät sinulle luonnollisena keinona lisätä tehokkuutta ja tuottavuutta.

Tuotantovaiheeseen päästäessä tuet työmaata tietomallien ja työkalujen käyttöönotossa ja käytössä. Tuotantovaiheessa esimerkiksi luot, muokkaat ja ylläpidät tietomalleja, ylläpidät tulevaa serveriämme, hoidat dronekuvauksia.

Olet valmis sitoutumaan allianssin yhteistyömalliin sekä yhteistoiminnan periaatteisiin. Työskentelytyylisi on avoin, innovatiivinen ja kommunikoiva. Voit olla jo kokenut konkari tai urasi alkumetreillä - työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Saat tueksesi myös Skanskan BIM- ja digitaaliset palvelut -tiimin. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja tämän hankkeen jälkeen pääset hyödyntämään osaamistasi muille Skanskan projekteille.

Mitä toivomme sinulta?

- aiempaa kokemusta rakennusalalta
- soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri, DI)
- rakennussuunnitelmien lukutaitoa ja kykyä tarkastella niitä tuotannon tarpeiden kautta
- monipuolista tietoteknistä osaamista ja nykyaikaisten ohjelmistojen hallintaa, erityisesti kokemus tietomallintamisen parista katsotaan eduksesi
- aitoa kiinnostusta tekniikkaan ja halua löytää tulevaisuuden ratkaisut
- rohkeutta haastaa nykytilanne ja jo tarjottu ratkaisu
- tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
- kehittävää ja vastuuntuntoista työskentelyotetta
- Skanskan arvojen kokemista omaksesi.

Haemme tehtävään ensisijaisesti sisäistä ehdokasta. Kannattaa kuitenkin hakea, vaikka työskentelisit vielä muualla. Tehtävään valitaan soveltuvin ehdokas.

Haluatko olla suunnittelemassa tulevaisuuden tarpeet täyttävää sairaalaa osana allianssitiimiä ja työn, jolla on merkitys? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 1.9.2019 mennessä klikkaamalla www.skanska.fi/rekry.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: project engineer, construction, building, hospital, engineering, IPD, alliance
Asiasanat: sairaalarakentaminen, rakentaminen, toimitilarakentaminen, suunnittelunohjaus, suunnittelu, rakentaja, allianssi, projekti-insinööri, Assi, Ahveniston sairaala, Hämeenlinna
WWW-osoitehttp://www.skanska.fi
YhteystiedotTyöpäällikkö Panu Pohjola (p. 0400 363 400, panu.pohjola@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja hankkeesta. Ota yhteyttä!
Työpaikan osoiteNauvontie 18, 00280 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy01.09.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://d.rfer.us/SKANSKAotu58s
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10062300
Työnantajan viiteETE00003W

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin