Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Mekaniikkasuunnittelija

Skanveir Oy Hollola

Skanveir Oy etsii mekaniikkasuunnittelijaa, joka tietää kuinka koneita suunnitellaan ja pystyy muuttamaan asiakkaiden toiveet toimiviksi laitteiksi.

Hollolassa sijaitseva korkean teknologian teollisuusyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy nostoapulaitteita kuten alipaine- ja magneettitarraimia asiakkaille Suomeen ja ulkomaille. Tarjontaan kuuluvat korkealaatuisten laitteiden lisäksi myös huolto- ja modernisointipalvelut. Olemme aloittaneet turvallisen ja tehokkaan nostamisen ilosanoman viennin myös keskieurooppalaisten iloksi, joten odotamme lähitulevaisuudelta riuskaa kasvua.

Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelusta Solid Works -ohjelmistolla. Suunnittelu-urasi pituudella ei ole väliä, asenteellasi on. Valmistamme ja testaamme laitteet tehtaallamme Hollolassa, joten saat nähdä omat suunnitelmasi konkreettisesti tehtaan lattialla. Projekteja viedään eteenpäin tiiviissä yhteistyössä tiimin kanssa, joten arvostamme hyviä kommunikointitaitoja.

Työ on pitkälti perinteistä koneenrakentamista, mutta asiakkaiden ainutlaatuiset ratkaisut tuovat työhön kaivattua haastetta. Projektien tyypillinen "sarjakoko" on yksi, eli laitteet suunnitellaan aina asiakkaan tarpeen mukaan heille sopiviksi.
Arvostamme uudessa avainhenkilössämme "osaan, voin ja haluan tehdä" asennetta ja kykyä sopeutua pieneen tiimiimme.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelo viimeistään 6.3.2020 osoitteeseen mika.seppanen@skanveir.com
WWW-osoitehttp://www.skanveir.com
YhteystiedotMika Seppänen +358 40 865 8248
Työpaikan osoiteTelevisiotie 8, 15860 HOLLOLA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy06.03.2020
Jätä hakemusmika.seppanen@skanveir.com
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10267219

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin