Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Parturi-kampaaja

Sln Seudun Teatteriyhdistys ry Savonlinna

Savonlinnan Teatteri kaipaa vahvistusta, oletko sinä etsimämme henkilö?

Hallitset PARTURI-KAMPAAJAN SEKÄ JÄRJESTÄJÄN työtehtävät, hiusten leikkaaminen ja värjääminen sujuu sinulla siinä missä kampaustenkin tekeminen. Taidat myös meikkaamisen ja maskeeraamisen monipuolisesti. Hallitset erikoisefektit ja irto-osien tekemisen, peruukit ja muut karvatyöt. (viikset, pulisongit, parrat) ja kaikki kampaamiseen ja maskeeraamiseen liittyvät huoltotyöt. Osaat myös ATK:n perustaidot (työjärjestyksen pitämisen), järjestelytaidot ja aikatauluttamisen, yhteydenpitämisen koko työyhteisöön ja tarvittaessa teatterin ulkopuolelle. Lisäksi olet valmis toimimaan tarvittaessa kuiskaajan apulaisena. Ennen kaikkea osaat työskennellä paineen alla pienessä kiireessä ja sinulle sopii ilta- ja viikonlopputyö.

Mikäli tunnistit itsesi, laita meille hakemus tulemaan ja liity mukavaan joukkoomme!

Vaaditaan: parturi-kampaajan sekä maskeeraajan koulutus, sekä kokemusta teatterin tekemisestä, erityisesti järjestäjän tehtävistä. Palkkaus teatterialan TES:n mukaan.

Haku päättyy 31.7.2020 klo 16.00. Teatteri haastattelee elo-syyskuussa hakijat ja lopullinen valinta tehdään syyskuun loppuun mennessä.
WWW-osoitehttps://savonlinnanteatteri.fi
YhteystiedotYhteystiedot: Jouni Rissanen puh. 050 528 1324/jouni.rissanen@savonlinnanteatteri.fi

Haku päättyy 31.7.2020 klo 16.00. Teatteri haastattelee elo-syyskuussa hakijat ja lopullinen valinta tehdään syyskuun loppuun mennessä.

Jätä hakemus: jouni.rissanen@savonlinnanteatteri.fi
Työpaikan osoiteKylpylaitoksentie 4, 57130 SAVONLINNA
PalkkausPalkkaus teatterialan TES:n mukaan.
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.10.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020 klo 16:00
Jätä hakemusjouni.rissanen@savonlinnanteatteri.fi
Ilmoitus jätetty27.05.2020
Ilmoitusnumero10358798

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

45 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin