Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tiimipäällikkö

Smartia Oy Oulu

Etsimme Tiimipäällikköä Oulun ja Pohjois-Suomen talousalueelle vetämään Pohjoisen-tiimiämme. Meillä pääset rakentamaan kasvavaa yritystoimintaa tärkeänä osana mahtavaa porukkaa. Oulun toimistomme sijaitsee Limintantullissa, Kallisenhaara 3.ssa.

Smartialla myymme avaimet käteen toimituksina katto-, ikkuna- ja oviremontteja. Myyntiedustajana tunnet tuotteesi ja tarvekartoituksen pohjalta rakennat asiakkaalle kilpailukykyisen remonttikustannusarvion ja teet kaupan - fiksulla tyylillä. Asiakkailla on tarpeita ja meillä ainutlaatuinen sekä kilpailukykyisesti hinnoiteltu palvelutuote.

Tiimipäällikön työssä menestyminen edellyttä aikaisempaa myyntikokemusta ja esimiestaitoja. Olet vastuussa tiimisi tuloksesta ja rekrytoinnista. Tehtäviisi kuuluu myös myyntiedustajien koulutus ja tarvittaessa myynnin tukeminen. Meidän kattava perehdytys ja koulutus yhdistettynä oikeaan asenteeseen takaavat sinulle loistavat edellytykset tehdä tuloksellista esimiestyötä.

Toivomme että olet utelias, kiinnostunut oppimaan uutta ja tartut työtehtäviin positiivisella asenteella.

Ajokortti ja täydellinen suomen kielen taito ovat välttämättömiä työn kannalta.

Alkuvaiheessa tarjoamme sinulle koulutusajan takuupalkan 2 kuukauden ajan ja sen jälkeen tulokseen perustuvan palkkauksen johdosta sinulla on mahdollisuus ansaita todella hyvin.Tutustu tästä linkistä Smartiaan ja kuuntele mitä meidän työntekijät kertovat työstään: https://www.youtube.com/watch?v=dDFLFevz-PY

Odotamme hakemustasi saapuvaksi mahdollisimman pian. Vesa Pohjola vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo tarkemmin työnkuvasta numerossa 0400-402518 tai vesa.pohjola@smartia.fiJo neljällä vuosikymmenellä Smartia on remontoinut suomalaisista kodeista energiatehokkaita, viihtyisiä ja toimivia. Tyytyväiset asiakkaamme innostavat meitä kehittämään työmme laatua ja toimintatapoja vuodesta toiseen.

Työllistämme tällä hetkellä joko suoraan tai välillisesti noin sata taitavaa tekijää ympäri Suomen. Remontit toteutamme yhteistyössä maan parhaiden rakentajien kanssa. Katot, ikkunat ja ulko-ovet ovat kotimaisen puusepänteollisuuden taidonnäytteitä.

Olemme lähtöisin Oulusta ja kasvaneet menestyksekkäästi vuosien saatossa. Nykyään palvelemme asiakkaitamme lähes kaikkialla Suomessa.Katso Smartia Remonttien esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?v=enwFESq_3Xg

Ja tästä pääset katsomaan Smartia Remonttien asiakaskokemus videon: https://www.youtube.com/watch?v=aIi25uyNO-k
WWW-osoitehttp://www.smartia.fi
YhteystiedotVesa Pohjola 0400-402518 tai vesa.pohjola@smartia.fi
Työpaikan osoiteKallisenhaara 3, 90400 OULU
PalkkausKiinteä osa + provisio
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHeti kun sopivat henkilöt löytyy
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty17.05.2019
Ilmoitusnumero9969122

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin