Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj Oulu

Kokki Ouluun avattavaan Stefan's Steakhouse etsii juuri sinua!

Haemme kesällä ?Pohjoisen pääkaupunkiin? avattavaan Stefan?siin kokkeja.

Kuten steakhouse-nimikkeestä voi päätellä, pihvit ovat pääosassa ruokalistalla. Mitään ei ole jätetty puolitiehen. Ruokaan sopivat viinit on valittu huolella Restamax-konsernin viiniasiantuntijoiden johdolla. Stefan?s Steakhouse on tarkoitettu hyvän ruuan ystäville ja nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian monimutkaisia. Tämä on paikka jonne voi tulla ilman pikkutakkia tai viettämään iltaa pidemmän kaavan mukaan täydellisine kattauksineen.

Etsimme KOKKIA Oulun Stefan's Steakhouse ravintolaan. Jos sinulta löytyy osaamista ja ammattitaitoa kokin tehtäviin, sekä teet työsi isolla intohimolla ja rakkaudella, niin täytä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä!Tehtävät ovat osa- ja kokoaikaisia, ja ne täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Tyo?t alkavat sopimuksen mukaan.Lisätiedot ja hakemukset:

sähköpostitse 20.6.2019 mennessä osoitteeseen:


Rudi Tasdemir

rudi@noho.fi

puh. 050 404 0340
www.smilepalvelut.fi


Ilon kautta töihin.Smile Henkilöstöpalvelut Oyj on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Smile välittää työvoimaa yli 1 200 asiakkaalle ja työllistää noin 10 000 työntekijää ympäri Suomen.

Tarjoamme työntekijöillemme ja asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Meiltä löytyy ammattilaiset muun muassa hotelli-, ravintola- ja cateringalalle, tapahtumiin ja promootioihin, rakentamiseen, teollisuuteen, logistiikkaan ja kunnossapitoon sekä lääkäripalveluihin - kauttamme hoituvat myös koulutus- ja suorarekrytointipalvelut.

Smilen vuoden 2018 liikevaihto oli 127,1 miljoonaa euroa ja yhtiö on kasvanut vahvasti.

Lisätietoja Smilestä: www.smilepalvelut.fi
WWW-osoitehttp://www.smilepalvelut.fi
YhteystiedotRudi Tasdemir
rudi@noho.fi
puh. 050 404 0340
Työpaikan osoiteOulu, 90100 OULU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, Sopimuksen mukaan
Työn kestoyli 12 kuukautta, Sopimuksen mukaan
Haku päättyy30.06.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://smile2.likeit.fi/apply/76508504
Ilmoitus jätetty10.06.2019
Ilmoitusnumero9996258
Työnantajan viite76508504

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin