Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj Tampere

Asiakkaamme Holiday Club Tampereen Kylpylä etsii kokkeja!


Holiday Club Tampereen Kylpylä monipuolinen lomakohde lähellä Tampereen keskustaa.

Holiday Club Tampereen Kylpylän ravintolat tarjoavat herkullista ruokaa isoon ja pieneen nälkään. Suositusta Classic Pizza -ravintolasta löydät Tampereen parhaat pizzat.


Haemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää, positiivisella asenteella, paineensietokyvyllä ja joustavuudella varustettuja kokkeja. Tehtävään vaaditaan aiempaa kokemusta kokin tehtävistä tai alan koulutusta.

Tarjoamme monipuolisen työympäristön ja mahtavan työporukan lisäksi hyvät henkilöstöedut!


Hakemukset CV:n kera otsikolla Kokki osoitteeseen petri.koivisto@holidayclub.fi


Lisätietoja tehtävistä:
Petri Koivisto
Keittiöpäällikkö Holiday Club Tampere
petri.koivisto@holidayclub.fiHoliday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija. Holiday Clubilla on 33 lomakohdetta. Loma-asuntoja on yhteensä 1 994. Kohteista kahdeksassa on loma-asuntojen lisäksi myös kylpylähotelli, hotellihuoneita on yhteensä 1 145. Yhdeksän kohdetta sijaitsee Suomen ulkopuolella Ruotsissa, Espanjan aurinkorannikolla ja Kanariansaarilla. Holiday Clubilla on noin 60 000 viikko-osakasperhettä. Yrityksen pääomistaja on intialainen Mahindra Holidays & Resorts India Limited. Omistajia ovat myös Holiday Clubin toimiva johto ja Fennia-konserni.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka liiketoiminnan juuret ovat jo vuonna 2002 perustetussa yhtiössä. Smile välittää työvoimaa yli 1 100 yritykselle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 10 000 osaajaa. Tarjoamme työntekijöillemme ja asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Meiltä löytyy ammattilaiset muun muassa hotelli-, ravintola- ja catering-alalle, tapahtumiin ja promootioihin, rakentamiseen ja teollisuuteen, logistiikkaan ja kunnossapitoon, lääkäripalveluihin sekä koulutus- ja suorarekrytointipalvelut. Smilen vuoden 2017 liikevaihto oli 75,6 miljoonaa euroa ja yhtiö on kasvanut vahvasti. Lisätietoja Smilestä: www.smilepalvelut.fi
WWW-osoitehttp://www.smilepalvelut.fi
YhteystiedotPetri Koivisto
Keittiöpäällikkö
Holiday Club Tampere
petri.koivisto@holidayclub.fi
Työpaikan osoiteLapinniemenranta 12, 33180 TAMPERE
PalkkausTES tai sopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö, 60-112,5h/3vk
Työn kestoyli 12 kuukautta, Sopimuksen mukaan
Haku päättyy30.06.2019 klo 16:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://smile2.likeit.fi/apply/39457873
Ilmoitus jätetty16.05.2019
Ilmoitusnumero9967516
Työnantajan viite39457873_1905160932

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin