Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolapäällikkö (Juice Manager)

Smoothie Heaven Oy Helsinki

Jungle Juice Barissa uskomme, ettei terveellisen elämäntavan ja hyvinvoinnin tarvitse olla tiukkapipoista ja tylsää, vaan rentoa ja hauskaa. Haluamme auttaa asiakkaitamme elämään terveellisempää elämää joka päivä. Kulttuuriimme kuuluu tuloksista palkitseminen ilon kautta. Haluamme yrityksenä kehittyä ja oppia joka päivä uutta.

Liity osaavaan heimoomme
Juice Manager (kahvilapäällikkö)

Haemme innostuneita, sitoutuneita ja asiakaspalveluhenkisiä päälliköitä seuraaviin toimipisteisiin: Citycenter, Helsinki

Päällikön tehtävässä tulet oppimaan jatkuvasti uutta ja kehittyminen on taattua. Työnkuvaan kuuluu muun muassa heimokavereiden motivointi, tilauksien tekeminen, työvuorosuunnittelu, inventaariot, asiakaspalvelu sekä muut toimipisteen työtehtävät.

Odotamme sinulta halua oppia uutta, positiivista asennetta, organisointikykyä, intohimoa, määrätietoisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työ on vuorotyötä ja työhön kuuluu sekä aamu-, ilta-, ja viikonloppuvuoroja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää johtamistaitojasi kannustavassa tiimissä. Saat tarvittavat koulutukset, Jungle Juice Barin huikeat edut käyttöösi, mahdollisuuden bonuksiin sekä positiivisen ja hauskan tiimin tueksesi.

Palkkaus ravintola-alan TES:n mukaan.

Mikäli kuvaus osuu sinuun, laita CV:si ja hakemuksesi meille ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi, mihin kaupunkiin haet ja nimeäthän CV:si ja hakemuksesi "Etunimi Sukunimi CV" ja "Etunimi Sukunimi hakemus".
WWW-osoitehttp://www.junglejuicebar.com
YhteystiedotJungle Juice Barin hr-tiimi: hr@junglejuicebar.com
Työpaikan osoite00100 HELSINKI
PalkkausAlan TES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaheti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö, 112,5h / 3 viikkoa
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy29.07.2020
Jätä hakemushttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e13b9b00
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395281

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin