Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki

Sokos Ravintola Herkku Tampere

Sokos Ravintola Herkussa, -2 kerroksessa, uniikissa konseptissa on avoinna vakituinen KOKIN tehtävä. Työaika on 90h/3vko ja lisätunteja on mahdollista tehdä mm. Sokoksen toisilla osastoilla sekä Pirkanmaan Osuuskaupan muissa toimipaikoissa.

Lounasaika on vilkkainta aikaa, joten työpäivät koostuvat pääsääntöisesti lounaan, Herkkuhetken salaattien ja à la carte -annosten valmistuksesta sekä esivalmisteluista ja muista keittiön työtehtävistä. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa timityötä. Jos olet intohimoinen ruoanlaittaja, hoidat oman tehtäväsi osana keittiön tiimiä ja haluat, että kaikki onnistuvat, hae tätä paikkaa.

Odotamme sinulta
- erinomaista asiakaspalveluasennetta sekä kykyä hurmata asiakkaamme tuottamalla hyvää jälkimakua
- innostunutta ja tunnollista asennetta
- ripeää ja huolellista työskentelyotetta
- halua oppia ja ottaa vastuuta
- mahdollisuutta työskennellä kaikissa tavaratalon aukioloaikojen mukaisissa työvuoroissa
- hyvää paineensietokykyä
- alan koulutusta ja/tai työkokemusta

Tarjoamme sinulle
- näköalapaikan uudistuvassa ja kehittyvässä Sokos-tavaratalossa
- mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä työtehtävässäsi
- loistavan työporukan

Jos olet valmis heittäytymään mukaan asiakkaidemme arkeen ja sinulla on kykyä omalla asenteellasi ja persoonallasi hurmata heidät ja tuottaa hyvää jälkimakua, hae meille töihin. Näytä hyvä asenteesi, ja sinulle voi avautua mahdollisuus urakehitykseen Pirkanmaan Osuuskaupassa.

Lähde: sok.fi

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin