Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Aamiaisen palvelupäällikkö, Radisson Blu Royal

Sokotel Oy Helsinki

HELSINKI

Aamiaisen palvelupäällikkö, Radisson Blu Royal

Moderni pohjoismaalainen bisneshotelli

Upean näyttävä hotelli Helsingin keskeisimmällä sijainnilla kuplii kaupunkikulttuuria päivästä toiseen. Hotellin tunnelma on ainutlaatuisen viihdyttävä ja palvelu saumatonta, mikä kumpuaa kannustavasta työilmapiiristä ja henkilökunnan positiivisesta asenteesta.

Aamiaisen palvelupäällikkö, Radisson Blu Royal

Aamiaisen palvelupäällikön tehtävässä toimit esimiehenä vuorossa olevalle tiimille. Toimit itsenäisesti vastaavana henkilönä aamiaisella sekä lounaalla ja mahdollistat vuorossa olevan tiimin onnistumisen. Olet innostunut ja innostava, positiivisesti asioihin suhtautuva ravintola-alan ammattialainen, joka haluaa jättää vieraille muistijäljen. Laadukas asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Meillä pääset toteuttamaan asiakkaalle unohtumattomia kokemuksia yhteistyössä huippukollegojen kanssa!

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä Sokotelissa pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

MITÄ TARJOAMME SINULLE:
Monipuoliset työtehtävät upeissa puitteissa
Innostavan ja osaavan tiimin
Sokotelin ja S-ryhmän laajat uramahdollisuudet
Mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi myös muissa Sokotelin hotelleissa
S-ryhmän kattavat henkilöstöedut
ostoalennukset S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä
kattavat työterveyspalvelut
normaalia laajemman vakuutusturvan

MITÄ ODOTAMME SINULTA:
Hyviä vuorovaikutustaitoja
Hyvää paineensietokykyä ja organisoimisen taitoja
Kokemusta ravintolatyöstä
Kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi
Hygieniapassi

Lisätietoja ja hakuohjeet

Työtehtävä on vakituinen ja työaika on kokoaikainen 112,5 h / 3 vko jakso.

Aloitus sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme työkaveri, täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään 31.1.2022.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, Ravintolapäällikkö Matti Karvonen juttelee mielellään kanssasi lisää niistä. Matin tavoitat parhaiten puhelimitse +358 40 1958 600.

Eezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin. Työllistyt osaksi S-Ryhmää Sokotelille vakituiseen työsuhteeseen.

Sokotel Oy on hotellioperaattori ja SOK Liiketoiminta Oy:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.
YhteystiedotMaria Rasskazova
Työpaikan osoiteRUNEBERGINKATU 2, 00100 HELSINKI
PalkkausTES14 Matkailu-, ravintola- ja vapaa-aja
Työ alkaa14.12.2021
Työaikakokoaikatyö, 37.5 Viikossa
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen
Haku päättyy01.02.2022 klo 23:59
Jätä hakemushttps://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/RADISSON-BLU-ROYAL-HOTEL-HELSINKI/Aamiaisen-palvelupllikk--Radisson-Blu-Royal_R-11100
Ilmoitus jätetty13.12.2021
Ilmoitusnumero11108502
Työnantajan viiteR-11100Aamiaisen palvelupäälli

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin