Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

HR-ASIANTUNTIJA

Sokotel Oy Helsinki

HR-asiantuntijana työskentelet osana Sokotelin tukitoimintoja ja HR-tiimiä. Keskeisiä osa-alueita työnkuvassasi ovat mm. palkitsemisen kokonaisuus sekä HR-järjestelmät ja HR-viestintä. Palkitsemisen osalta vastaat esimerkiksi Sokotel Oy:n tulospalkkamallista, tehtävien vaativuusarvioinnista, henkilöstöeduista ja näihin liittyvästä viestinnästä. Tehtävässäsi toimit HR-järjestelmien pääkäyttäjänä ja vastaat uuden HR-järjestelmän käyttöönotosta syksyllä 2019. Lisäksi tuet, opastat, koulutat ja viestit aktiivisesti Sokotelin toimipaikkoja myös muissa henkilöstöön liittyvissä asioissa työlainsäädännön, työehtosopimusten ja Sokotelin henkilöstöpolitiikan mukaisesti. Työnkuva on monipuolinen pitäen sisällään laajan kirjon henkilöstöhallinnon tehtäviä, pääset myös itse vaikuttamaan työsi sisältöön ja kehittämään Sokotelin henkilöstötyötä.
Olet hakemamme henkilö, kun sinulla on positiivinen asenne, olet palveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää ymmärrystä ja kokemusta HR-tehtävistä. Esimieskokemus katsotaan eduksi. Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen, aktiivinen ja joustava ja kykenet itsenäiseen ongelmanratkaisuun.
Tässä tehtävässä pääset kasvamaan ja kehittymään HR-ammattilaisena. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän merkittävän suomalaisen hotellioperaattorin palveluksessa. Henkilöstöetumme ovat kattavat ja monipuoliset. Sokotel on innostava työpaikka, jossa on positiivinen ilmapiiri.
YhteystiedotLähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 28.4.2019.
Lisätietoja tehtävästä antaa Tanja Kärkkäinen tiistaina 23.4. klo 11.00-12.00 ja torstaina 25.4. klo 15.00-16.00, p. 010 78 48045.
Työpaikan osoiteMalminkatu 34, 00100 HELSINKI
Työ alkaaSopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.04.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://www.s-rekry.fi/web/#/application/15159/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=1ff01ohqzhmlx
Ilmoitus jätetty12.04.2019
Ilmoitusnumero9928038
Työnantajan viite15159

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin