Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesätyö 2020: Kesätyöntekijöitä hotelli- ja ravintola-alan tehtäviin pääkaupunkiseudulle

Sokotel Oy Helsinki

Hei uusi työystävä,

Etsitkö kesätöitä hotellista pääkaupunkiseudulla? Nyt sinulla on loistava tilaisuus tulla osaksi Sokos Hotels tai Radisson Blu Hotel tiimiä. Etsimme kesäksi lisää työkavereita hotellin eri osastoille mm: vastaanottovirkailijan, kerroshoitajan, kokin ja tarjoilijan työtehtäviin.

Meillä yksikään päivä ei ole samanlainen ja sinulla on tärkeä rooli olla luomassa asiakkaillemme elämyksiä!

Aikaisempi työkokemus hotelli- ja ravintola-alalta tai alan koulutus on eduksi, mutta sinun ei kuitenkaan tarvitse osata kaikkea, sillä me kyllä perehdytämme sinut työtehtävääsi. Tärkeintä on, että nautit muiden ilahduttamisesta, fyysisestä työstä, erilaisista työtehtävistä ja asiakaspalvelusta. Kaikki työntekijämme työskentelevät erilaisissa vuoroissa, joten ehdotonta plussaa on hyvä käytettävyys läpi kesän! Kesätyöt sijoittuvat kesälomakaudelle vaihtelevasti toukokuusta syyskuun loppuun.

Kesätyöntekijänä saat loistavat ja kattavat S-ryhmän henkilöstöedut käyttöösi. Huippuhyvät työkaverit odottavat jo Sinua!

Lähde: sok.fi

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin