Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarjoilija

Sokotel Oy Helsinki

Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita.

Radisson Blu Aleksanteri Hotel on unelmien hotelli aidolla paikallisella fiiliksellä. Hotellissa panostetaan henkilökohtaiseen palveluun ja hotellin ilmapiiri on lämmin ja kodikas. Keskeinen sijainti design kauppojen ja kaupungin sykkeen keskellä tekee tunnelmasta inspiroivan päivästä toiseen.

Oletko Sinä juuri Juhan etsimä huipputyyppi!

Tule kokemaan mitä on aito yhdessä tekeminen! Meidän tiimissä on aina mahtava meininki.Etsimme kehittymishaluista ja asiakaspalveluhenkistä tarjoilijaa, jolla on kykyä varmistaa Premium -tasoinen asiakastyytyväisyys niin aamiaisella, lounaalla, kokouksilla kuin a la carte ravintolassa. Sinulta löytyy Yes I Can! asennetta ja valmiutta vuorotyöhön.

Pääset työskentelemään ja kehittämään ammattitaitoasi huipputiimissä. Saat vastuullesi monipuoliset työtehtävät sekä innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Tuemme jatkuvasti urakehitystäsi koulutuksilla ja tarjoamme sinulle kattavat S-ryhmän henkilöstöedut.
YhteystiedotTehtävä on osa-aikainen, keskimäärin 60 h / 3 vkossa.. Lisätietoja tehtävästä antaa Operation Manager Juha Hauta, puh. 050 460 1048 . Laita hakemus oheisen linkin kautta 28.2.2020 mennessä.

Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään.

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani Eezy Henkilöstöpalvelut.
(Enjoy on osa Eezy-konsernia)
Työpaikan osoiteAlbertinkatu 34, 00180 Helsinki, 00180 HELSINKI
Työ alkaa02.03.2020, Sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.02.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://www.s-rekry.fi/web/#/application/18865/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=1ff01ohqzhmlx
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266390
Työnantajan viite18865

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin