Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vastaanottovirkailija, Original Sokos Hotel Vaaku

Sokotel Oy Helsinki

HELSINKI

Vastaanottovirkailija, Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki
Original Sokos Hotel Vaakuna Funkkisklassikko Helsingin sydämessä

Yksi Helsingin kauneimmista maamerkeistä kaupungin parhaalla paikalla, Rautatieaseman kupeessa. Ihaile maisemia huoneidemme suurista ikkunoista kaupungin vasta heräillessä. Päivän valjetessa kuhinaa Vaakunan kulmilla alkaa.

Ravintolamme 10. kerros on ystävällinen helsinkiläinen, jonka hellässä huomassa mikä tahansa tapahtuma, tilaisuus, tapaaminen tai vierailu onnistuu. Täältä korkeuksista näkee kauas. Yhtä aikaa yli kauniin kaupungin ja 70 vuoden taakse historiaan. Elettiin maaliskuuta 1947, kun ravintola avautui ensimmäisen kerran. Kaupungin parhaalla paikalla, sanottiin jo silloin. Siltä osin ei mikään ole muuttunut.

VASTAANOTTOVIRKAILIJA, ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNA HELSINKI

Vastaanottovirkailijan tehtävässä olet avainasemassa luomassa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Olet iloinen ja reipas, positiivisesti asioihin suhtautuva asiakaspalvelun ammattialainen, joka haluaa jättää vieraille muistijäljen. Laadukas asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja viihdyt ympäristössä, jossa yksikään työpäivä ei ole samanlainen.

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä Sokotelissa pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

MITÄ TARJOAMME SINULLE:
Monipuoliset työtehtävät
Vahvan tuen ja ammattitaitoisen työyhteisön
Mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista
S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, tulospalkkiojärjestelmän ja uramahdollisuudet jatkossa
Innostavat työkaverit, jotka haluavat vieraiden viihtyvän

MITÄ ODOTAMME SINULTA:
Iloista, reipasta ja positiivista asennetta
Hyviä tiimityöskentelytaitoja
Joustavuutta muuttuvissa tilanteissa
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Aikaisempi kokemus vastaanoton työstä sekä Opera-järjestelmästä ovat eduksi

Lisätietoja ja hakuohjeet

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, työaika on 90 h/3vko. Aloitus sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme työkaveri, täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään 31.1.2022.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, Satu Näsärö juttelee mielellään kanssasi lisää niistä. Sadun tavoitat parhaiten puhelimitse 0405379201.

Eezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin. Työllistyt osaksi S-Ryhmää Sokotelille vakituiseen työsuhteeseen.

Sokotel Oy on hotellioperaattori ja SOK Liiketoiminta Oy:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.
YhteystiedotMaria Rasskazova
Työpaikan osoiteASEMA-AUKIO 2, 00100 HELSINKI
PalkkausTES13 Matkailu-, ravintola- ja vapaa-aja
Työ alkaa14.12.2021
Työaikaosapäivätyö, 30 Viikossa
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen
Haku päättyy01.02.2022 klo 23:59
Jätä hakemushttps://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-VAAKUNA-HELSINKI/Vastaanottovirkailija--Original-Sokos-Hotel-Vaakuna-Helsinki_R-10445
Ilmoitus jätetty13.12.2021
Ilmoitusnumero11108500
Työnantajan viiteR-10445Vastaanottovirkailija,

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin