Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy Vantaa

Break by Sokos Hotels on iloa, aikaa ja energiaa: sen tärkein tehtävä on ladata vieraansa akut. Sieltä lähtee aina energisempänä kuin sinne saapuu - niin vapaa- kuin työajallakin. Break tarjoaa elämäniloa siitä nauttiville ja sitä kaipaaville ihmisille. Se suorastaan houkuttelee tekemään, nauttimaan ja kokemaan.

Break Sokos Hotel Flamingo on enemmän kuin vain hotelli: se on myös kylpylä, ostosreissu tai aktiivinen irtiotto arjen keskellä. Flamingo on ennen kaikkea tauko arjen keskellä. Se haluaa inspiroida ja yllyttää rikkomaan rutiineita, jotta arki olisi ehjä ja elämisen arvoinen.

Etsimme nyt Flamingoon vastaanoton vuoropäällikköä huolehtimaan erinomaisesta asiakaspalvelusta. Tuo oma asenteesi osaksi meidän superjengiä!

Meidän hurmaavin tehtävämme on onnellistaminen. Haluat tarjota vieraillemme enemmän kuin he osaavat pyytää ja ylittämällä heidän odotuksensa kerta toisensa jälkeen, myös silloin kun he sitä vähiten odottavat. Odotamme sinulta alan kokemusta vastaanotosta, mutta arvostamme ennen kaikkea asennettasi.

Odotamme sinulta halua antaa iloa ja energiaa asiakkaille ja työkavereille, halua onnistua yhdessä, hyviä organisointitaitoja oman vuoron johtamisessa sekä aikaisempaa esimieskokemusta hotellin vastaanotosta. Myyntihenkisyyttä sekä monipuolista kielitaitoa (suomi ja englanti, ruotsi ja venäjä katsotaan eduksi). Opera -järjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.

Pääset työskentelemään Pohjoismaiden suurimmassa viihdekeskuksessa ja kehittämään ammattitaitoasi Suomen tunnetuimmassa ja laajimmassa hotelliketjussa. Saat vastuullesi monipuoliset tehtävät, innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä kannustavat esimiehet. Tuemme jatkuvasti urakehitystäsi koulutuksilla ja tarjoamme sinulle kattavat S-ryhmän henkilöstöedut.

Työsuhde on kokoaikainen, työtunteja tarjoamme 112,5 h/3 vko. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä ja on määräaikainen 31.8.2021 saakka.
WWW-osoitehttp://
YhteystiedotLähetä hakemuksesi viimeistään 29.2.2020 oheisen linkin kautta.
Lisätietoja paikasta saat hotellipäällikkö Jaana Kiveltä p. 0407035740.

Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään.

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani Eezy Henkilöstöpalvelut.
(Enjoy on osa Eezy-konsernia)
Työpaikan osoiteTasetie 8, 01510 VANTAA
Työ alkaa09.03.2020, 9.3.2020
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy29.02.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://www.s-rekry.fi/web/#/application/18841/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=1ff01ohqzhmlx
Ilmoitus jätetty11.02.2020
Ilmoitusnumero10262096
Työnantajan viite18841

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin