Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Korkeakerääjä

SOL Logistiikkapalvelut Oy Vantaa

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle

KORKEAKERÄÄJÄÄ

Työ on kiinnitystarvikkeiden keräilyä aina ruuveista ja muttereista holkkitiivisteisiin ja sulkutulppiin. Työtä tehdään noin 7 metriä korkeassa varastossa ajettavalla keräilynostimella. Arvostamme, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta korkeakeräilijän käytöstä. Tärkeintä on kuitenkin reipas motivoitunut asenne työntekoon. Keräystyöhön ja työkoneiden käyttöön annetaan kattava perehdytys. Toivomme hakijoilta riittävän hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää suomen kielen osaamista.

Työajat sijoittuvat päivävuoroon arkipäiville maanantaista perjantaihin. Työpäivät ovat kahdeksantuntisia klo 9 ja 18 välillä. Työpaikka on arvostettu alan yritys, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Vantaan Veromiehessä. Palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen (B2) mukainen (11,81 e/h + mahdolliset kokemuslisät).

Hae paikkaa järjestelmämme kautta jättämällä huolellisesti täytetty hakemus. Muista liittää hakemukseen myös CV.

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.
YhteystiedotMikko Sandström
henkilöstöneuvottelija
Mikko.Sandstrom@sol.fi
Työpaikan osoiteVantaa, 01530 VANTAA
PalkkausKaupan alan tes (B2)
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaheinäkuussa
Työaikakokoaikatyö, 8 tuntia
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy16.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Korkeaker%C3%A4%C3%A4j%C3%A4/ZzkzlD
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390401
Työnantajan viiteBjVp

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

44 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin