Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Avoin hakemus teollisuusalan tehtäviin

SOL Palvelut Kokkola

SOL konserniin kuuluva SOL Henkilöstöpalvelut Oy on luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden ja sosiaali- ja terveydenalalle sekä hotelli-, ravintola- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Olemme kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistämme 13 000 aurinkoista SOLilaista.

HAEMME TYÖNTEKIJÖITÄ TEOLLISUUSALAN TEHTÄVIIN

Haemme työntekijöitä eri asiakasyrityksillemme tulevaan kevään ja kesän sesonkiin muun muassa teollisuusalalle. Teollisuusalan tehtävät voivat olla joko keikkatöitä tai pitempiaikaisia kokoaikaisia tehtäviä. Työnantaja huolehtii käyttöösi asianmukaiset turvavarusteet sekä opastuksen työtehtäviin.

Kerrothan hakemuksessasi koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja osaamisestasi mahdollisimman tarkasti. Kerrothan myös, minkä tyyppisistä tuotannon tehtävistä olet kiinnostunut. Osa hakijoista kutsutaan avoimeen haastatteluun, jossa kartoitamme osaamista ja voimme näin tarjota töitä tuleviin tarpeisiin lyhyelläkin varoitusajalla.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.
WWW-osoitehttp://www.solhenkilostopalvelut.fi
Yhteystiedotmikko.uskola@sol.fi
Työpaikan osoite67100 KOKKOLA
PalkkausTES
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasop mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy31.03.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=12918
Ilmoitus jätetty28.01.2020
Ilmoitusnumero10243817

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

60 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin