Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesätyöntekijöitä puualan tuotantoon

SOL Palvelut Viitasaari

Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 14 000 aurinkoista SOLilaista.


Haemme Kaskipuulle Viitasaarelle

PUUALAN TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ kesäkaudeksi

Kaskipuu Oy on Suomen nopeimmin kasvava ikkunoiden ja ovien valmistaja. Tuotantoa on viime vuodet vahvasti kehitetty, tällä hetkellä tuotanto on Pohjoismaiden nykyaikaisimpia. Kaskipuulla puuseppäosaaminen on arvossaan ja se on tunnettu korkealaatuisten ulko- ja parvekeovien ja ikkunoiden valmistuksesta. Kaskipuulla tuotannossa arvostetaan kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin.

Viitasaaren yksikössä valmistetaan ikkunoita ja ovia. Työntekijämme mainitsevat usein hyvän työporukan. Kaskipuulla viihdytään. Samaa asiaa todistamme myös me - Kaskipuulle on aina mukava mennä.

Työtehtävät opit nopeasti, asenne oppimiseen vaikuttaa paljon. Opettelet aluksi yhden työvaiheen tuotannossa. Kädentaidoista ja kokemuksesta tuotannollisista tehtävistä on etua, mutta ei välttämätöntä.

Työ on kaksivuorotyötä klo 6-22 välillä ja aloitus sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa jatkuen kesän ajan elo-syyskuulle. Palkkaus tes:n mukainen.

Haastattelemme jo hakuajalla, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian. Tiedustelut arkisin Minna Kunnari p. 0404814534, minna.kunnari(at)sol.fi


Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.
WWW-osoitehttp://www.solhenkilostopalvelut.fi
YhteystiedotMinna Kunnari, p. 0404814534
Työpaikan osoite44500 VIITASAARI
PalkkausPuusepänteollisuuden tes
Työn luonnekesätyö, vuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaTouko-kesäkuussa
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy10.02.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sol.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=9432
Ilmoitus jätetty19.01.2019
Ilmoitusnumero9823323

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin